Статус: Онлайн
Повідом.: 37335
Повідом.: 37335
з саліваном погодив свій, без сумніву хоробрий, спіч?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.

Еще одни ******ы ядеркой угрожают
далі: Південна Корея, Японія, Тайвань та саудіти неодмінно захочуть мати ЯЗ, враховуючи неадекватних сусидів, ще з правом вето у ООН.Теперь и США и Европа кинутся разрабатывать свои ракеты средней дальности.
м"яко кажучи, вони ніким не заборонені. ДРСМД обмежував сторони, щодо їх розробки та впровадження (у майбутньому) після ліквідації існуючих. таким чином, коли договор припинив свою дію у 2019му - то й обмежень не має. ба-більше, договор обмежував ракети дальністю 500-5000. а московіти ж задекларували у тому ваффе 6000 (що сумнівно, але можливо). тому ця ракета начебто поза обмеженням (якого вже й немає)А теперь раша уже и запретными ракетами средней дальности шурует,
А з собаками чого не можна?трішки не так: "з собаками та руським вхід заборонено"
а я ж звідки знаю. це я перефразував назву книжки, яка у свою чергу взята з відомого оголошення .А з собаками чого не можна?
Дацзыбао.На россии в общественных местах стали публиковать цитаты ***ДзыньПыня
![]()
![]()
...час покаже,але бріти,хлопці серьойзніЕсли бы да кабы, но пока не будут.
Ну то есть им просто пока никто не предложил, поэтому эти серьезные хлопцы только речи толкают?...час покаже,але бріти,хлопці серьойзні
...вони військові,а рішення приймають політикиНу то есть им просто пока никто не предложил, поэтому эти серьезные хлопцы только речи толкают?
Это все словесная дрысня и надувание щек, зная, что никто не отдаст такой приказ, шо вы как маленький. А шо не дрысня, спросите? Посмотрите на северокорейцев на фронте....вони військові,а рішення приймають політики