Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Когда-то тут был пост с твитом, где было видео с музыкой, которую сплагиатили для передачи "В мире животных". Может, кто даст ссылку на тот пост или сам твит? Буду очень благодарен.
Твіт, не знаю а відео ось, це оркестр Поля Моріа, вже "плагіат"Когда-то тут был пост с твитом, где было видео с музыкой, которую сплагиатили для передачи "В мире животных". Может, кто даст ссылку на тот пост или сам твит? Буду очень благодарен.
А *****ы там що - не возъебнулись против?ПАРЄ визнала Голодомор 1932-1933 років геноцидом українського народу.![]()
Твіт, не знаю а відео ось, це оркестр Поля Моріа, вже "плагіат"
Моніка де Луччє...Яка страна, така й Белуччі.
![]()
Що буде? За блатними законами кожен, хто поручкався з геєм, повинен взяти цеглину господарчого мила та мити руки доки вона щезне за водою.то лі ещьо будєт, коли з"ясується, що він гей.

"Я малюю в деканаті вазеліном слово "Досить!"***** накреслив нову "червону лінію"
Автомат викинув! а хто за нього розписуватись буде7"Я малюю в деканаті вазеліном слово "Досить!"
Співчуваю, *****чик. Тримайся. Деякі з ваших взагалі без мізків живуть.Да уж, тяжело жить с мозгом с размером в горошину.