Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

Як треба вкладати москалів вступор мастерклас, мастерпіс

То лайт версія, було б знайти відео
де полонену військову орчиху питають : яка в тебе посада ?
А вона реально не розуміє, насправді, доки не переклали "должность"

Долбоёбов уже не исправишь!
Стругацких давно читал? Помнишь диалог Антона (Руматы Эсторского) и дона Рэбы?

"Обыкновенно я никогда ничего не доказываю. Доказывают там, в Веселой Башне. Для этого я содержу опытных, хорошо оплачиваемых специалистов, которые с помощью мясокрутки святого Мики, поножей господа бога, перчаток великомученицы Паты или, скажем, сиденья э-э-э виноват, кресла Тоца-воителя могут доказать все, что угодно. Что бог есть и бога нет. Что люди ходят на руках и люди ходят на боках. Вы понимаете меня? Вам, может быть, неизвестно, но существует целая наука о добывании доказательств. Посудите сами: зачем мне доказывать то, что я и сам знаю?"

Полностью справедливо и для пропаганды. В любой стране! Под угрозой перемещения в "Весёлую Башню" и не такое внушить можно.

На болотах воют что кто-то ****
Ну и названия у них, *****ц

IMG_8227.webp

*****и знов щось накурили

В Приморско-Ахтарске для збиття невідомого безпілотника *****ня застосувала свою найновішу розробку - башту Тесла... Дрон був успішно збитий, але від перенапруги накопичувачів заряду оборонної башти місто залишилося без світла.

В Приморско-Ахтарске для збиття невідомого безпілотника *****ня застосувала свою найновішу розробку - башту Тесла... Дрон був успішно збитий, але від перенапруги накопичувачів заряду оборонної башти місто залишилося без світла.

***ня це все, генеруючі станції дрон не проб'є, а трансформаторні вони замінять.

Замінять на що? Дрон дешевший за трансформатор, тож їх можна знищувати безкінечно.
На інший замінять, плюс треба дивитись наскільки взагалі велику шкоду дрон може заподіяти трансформатору. Нпз добре горять, бо там іскри достатньо, а це не виглядає чимось реально серйозним

На інший замінять, плюс треба дивитись наскільки взагалі велику шкоду дрон може заподіяти трансформатору. Нпз добре горять, бо там іскри достатньо, а це не виглядає чимось реально серйозним
Але тут дещо інше - в нас теж різні підрозділи і різні завдання, і ті хто запускає дрони на 1000 км і на 100км це можуть бути різні бригади. По друге - заявки на знищення теж приходять з різних напрямків, і комусь важливо знищити НПЗ, а інші просять розхуярити підстанцію, бо він неї може живится РЛС.

Але тут дещо інше - в нас теж різні підрозділи і різні завдання, і ті хто запускає дрони на 1000 км і на 100км це можуть бути різні бригади. По друге - заявки на знищення теж приходять з різних напрямків, і комусь важливо знищити НПЗ, а інші просять розхуярити підстанцію, бо він неї може живится РЛС.
Чєл, ти просто щось вигадуєш. Ми всі бачили, що биття по наших розподільчих станціях ніхуя не дало. Вони тільки бабло на це витратили. От не хотілося, щоб ми тупо витрати бабло, яке в нас обмежене.

То лайт версія, було б знайти відео
де полонену військову орчиху питають : яка в тебе посада ?
А вона реально не розуміє, насправді, доки не переклали "должность"
Хтось розповідав як на них ******* дивились (полонені) коли двоє вуйок що стерегли їх розмовляли про щось із дому так один другому каже: " я кол прихожу мене дружина питає, а потом сварить"

Ну, помню как учительницы московских школ с четырёхзначными порядковыми номерами спросили меня в 1997 на базе отдыха близ Алушты, как будет по-украински "небоскрёб".

З хмарочосу іржали дві доби.
Їздили в єбург ще на початку 90х з театром фізфаку універу. Театр називався "Плюс мінус" і там була сценка куди входила репріза українською. Як ******* ржали зі слова "стрибать" - потом вони після виступу казали що ніфіга не поняли але слово смішне.

тобто ця істота не знає про метеликів у животі - от гавно!
Та яки там метелики, у москалів стукнув в рожу за волоси потягнув раком поставив і давай драти як сідор козу.... ТРАДІЦИЯ

Назад
Зверху Знизу