Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
"Государство всё, что можно, забирает у нас, мы – у государства. Оно родное и мы - родные. У него и у нас ничего вроде уже не осталось. Ну, там, военное кое-что...
Треба щоб ще на ЗСУ перевiв стiлькi ж!Юрист, сотрудник института РАН, исследователь преступлений против банковской тайны Лев Клебанов перевел мошенникам 6,6 млн рублей
Чому дивитися є теорія ,а є практика .Теорію підтвердив практикоюЮрист, сотрудник института РАН, исследователь преступлений против банковской тайны Лев Клебанов перевел мошенникам 6,6 млн рублей
То вже справа українських хакерівТреба щоб ще на ЗСУ перевiв стiлькi ж!
*** его знает.А як же 1147 та Пеппі Довгапанчо... Юрій Долгорукий?
Мене дивує лише одне: якого хєра їх в полон беруть взагалі. На найманців, як мені відомо, женевська конвенція не розповсюджується.ну а это *** какого хера сюда приперлось ? . может в надежде что кормить его будут 3 раза в день .
Якщо так - усих контрактникiв *****ських в полон не треба брати, особливо вагнерiвцiв, тiльки мобикiвНа найманців, як мені відомо, женевська конвенція не розповсюджується.
****инці, на жаль, комбатанти.Якщо так - усих контрактникiв *****ських в полон не треба брати, особливо вагнерiвцiв, тiльки мобикiв
Вагнерiвцi - це найманцi, а не комбатанти! Комбатанти - це чмобiки, яких мобiлiзували, а не самi з зон пiшли воювати, пiдписавши контракт****инці, на жаль, комбатанти.
Ті, хто підрисав контракт з армією та громадяни ****и - комбатанти. Вагнерівці та іноземці - ні. Якось так.Вагнерiвцi - це найманцi, а не комбатанти! Комбатанти - це чмобiки, яких мобiлiзували, а не самi з зон пiшли воювати, пiдписавши контракт