Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Кончені брехливі лицеміри,які прикриваються патріотизмом.
"Українці, українки! Відправте російську озвучку вслід за російським воєнним кораблем! Разом до перемоги! Слава Україні!"
![]()
![]()
![]()

подтверждение бы)Кажуть, шо біла Севаса ***шанку типу "раптор" переломило навпіл![]()
подтверждение бы)
Не підкажете де можна отримати гроші. У мене тут всі стекла на вікнах повипадали після російського артобстрілу.Надеюсь мегого тебе норм платит![]()
я на мегого не работаю спросите их)Не підкажете де можна отримати гроші. У мене тут всі стекла на вікнах повипадали після російського артобстрілу.
У подляка більше платять?я на мегого не работаю спросите их)
а скільки мешканців у степах Херсонщини загинуло після теракту *****усів на дамбі хтось рахував? кроликів ,їжаків, лис, змій, пташенят, що на землі гнезда роблять...Там и морским обитателям хана![]()

жд станция упирается в порт.. порт серьёзный.. после анексии Крыма *****ы отвернули от порта все видеокамеры онлайн... за портом по берегу замок, а за ним заброшенная база вмф рф была... когда я там последний раз был, в 2011 году, там даже вывеска сохранилась на воротах... военного там много сейчас , видимо..Да, поезд чухает чуть ли не по пляжу. Тупиковая станция. А чуть дальше в бухте подлодка болталась...
Приїхали. А балашовка-Лосеве? А Люботин/Шпаківка-Буди-Мерефа-Зміїв? А Занки-Гракове? Ну і Мерефа-Красноград туди ж.Вокруг Харькова вся "железка - "туда и обратно"![]()
ну "продавай" или грей воздух) та "рыночная" цена считается Китаем нарисованной"вимагати глибоких знижок"?![]()
Некоректний переклад "deep penetration""вимагати глибоких знижок"?![]()

з шевченково через зміїв до мерефи можна. навіть з куп"янськаПриїхали. А балашовка-Лосеве? А Люботин/Шпаківка-Буди-Мерефа-Зміїв? А Занки-Гракове? Ну і Мерефа-Красноград туди ж.
Як знав, що Микола з УЗ відреагує!Приїхали. А балашовка-Лосеве? А Люботин/Шпаківка-Буди-Мерефа-Зміїв? А Занки-Гракове? Ну і Мерефа-Красноград туди ж.
Мова про магістралі. Харків - Люботин - Мерчик й далі двоколійна багато десятиріч (далі Мерчику тіко неелектрифікована, так?) До Білгорода, трясця його матері! До Чугуїва, Запоріжжя - Сімферополя - Севастополя...
Аякже? Незабаром китайцям ****а буде ще й доплачувати за те, що вони беруть задарма *****ський газ та нафту"вимагати глибоких знижок"?![]()
газпрому це можна буде продати як "імиджеві витрати" за реноме "велікой енергетіческой дєржави"Скоро китайцям ****а буде ще й доплачувати за те, що вони беруть задарма *****ський газ та нафту