Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

Мне очень понравилось как по этому поводу Монова написала "
Хочу зафіксувати цей день, щоб потім мені його виносило в спогадах.
День, коли росіянам, що працюють в Москва-Сіті, порекомендували НЕ ВИХОДИТИ НА РОБОТУ В ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ.
Я дожила до цього дня, трясця.
Просто зараз, на наших очах, у рускіх виблядків народжується нова традиція — ховатися по норах, коли в Україні свято.
Ви памʼятаєте свій настрій весною 2022 року? А настрій у *****ів?
А тепер ми знаходимось тут.
І пройде ще трохи часу, свинолупі вивчать всі наші національні свята і писатимуть мануали з порадами і рекомендаціями, на яке наше свято їм ховатись глибше в норі, а на яке можна ненадовго вистромитись, щоб пєрєкуріть і оправіцца.
Будуть передавати одне одному в билінах і сказаніях, коли ***** більше лютує: на Покрова, в день Незалежності чи на день вишиванки.
Бо ми не зупинимось.
Навіть якщо ви в це не вірите, це знаємо ми.
А ви не вірте собі, впіймаєте уламок смєющімся їбалом.
Чого ж вам, ***дям, вдома не сиділось, га."
Вибачте за простиню, не знаю як під спойлер прибрати

"Відкриття" ще одного "фронту"
🔥

Цікаво, як дізнались, що українець
🤔
Він що в процесі співав «батько наш Бандера…»?
Переглянути вкладення 13452844
Тут вже люди питають, чи був "контрольний в голову"?
он ее просто когда раком ****, у нее изо рта край вылазил - у русских таких нет.

Да здравствует чернораисся! Какой воинственный фуфломицин вульгариус африканус:браво:. Ишь, как автоматик перемещает, ну чистая Рэмба, работник ***. Судя по внешнему серому виду, недолго этому АУЕшнику осталось.

на Вашингтон ?

А сколько раз они приезжали в Харьков с концертами? А в Украину? :рл:

тут особо ничего смешного нету. у нас тоже такие приблуды есть. и поверь, если в тебя такая ***ня прилетит, тебе будет ***** - это кинжал или самодельная байда с ракетой от града.

уже вароде 7 трупов выловили, причем там одно семейство было - папаня с дочкой - подростком, племянником и девушкой племянника. но возможно там где-то и жена этого героя - так как ей не смогли дозвониться.

уже вароде 7 трупов выловили, причем там одно семейство было - папаня с дочкой - подростком, племянником и девушкой племянника. но возможно там где-то и жена этого героя - так как ей не смогли дозвониться.
у полку фекалоїдів поповнення.

Назад
Зверху Знизу