DCS World Steam Edition?я на таком с 95го года летаю![]()
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
DCS World Steam Edition?я на таком с 95го года летаю![]()
Я не пойму одного - дамба была заминирована? Кем? Какие доказательства ещё нужны, как они все достали, половинщики....⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Супутники США зафіксували вибух перед обвалом дамби Каховської ГЕС
Американські супутники-шпигуни зафіксували тепловий імпульс від вибуху на дамбі Каховської ГЕС безпосередньо перед її знищенням 6 червня 2023 року. Про це посадовець адміністрації президента США заявив The New York Times.
Щоправда, США досі не кажуть офіційно, хто спричинив руйнування дамби або як саме це сталося.
Інфрачервоні сенсори супутників зареєстрували теплове випромінювання рівня сильного вибуху безпосередньо перед обвалом дамби.
Розвідка США схиляється до висновків, що саме росія винна в руйнуванні дамби. Проте, анонімно підкреслив представник адміністрації Байдена, “переконливих доказів” цьому у розвідки досі немає.
Ознаки вибуху у вівторок, 6 червня 2023 року, о 2:54 за Києвом, зафіксувала також норвезька обсерваторія NORSAR. Сигнали, отримані зі станції в 385 милях від дамби Каховської ГЕС, підтверджують версію вибуху, йдеться у заяві NORSAR.
Вибух на дамбі Каховської ГЕС також зафіксував магнітометр у столиці Румунії Бухаресті.
***ть. Век живи - век учись.Це елементарно. Самці кенгуру мають раздвоєний пеніс. Він зложив їх один на оного і оба канала для проникнення стали доступні.
А фото цього пенiса в тебе нема?Самці кенгуру мають раздвоєний пеніс.
По твоєму він має хоббі фоткати кенгурячі пісюни?А фото цього пенiса в тебе нема?
Якщо мае iнформацiю про роздвоений пенiс у самцiв кенгуру - значит бачив десь, або сам видумав. Я такого не бачив, ось цiкаво сталоПо твоєму він має хоббі фоткати кенгурячі пісюни?
Погуглила.Якщо мае iнформацiю про роздвоений пенiс у самцiв кенгуру - значит бачив десь, або сам видумав. Я такого не бачив, ось цiкаво стало
*****!!!!Таки да.
Ото повезло самцам кенгуру - двух кенгурих одновременно ***** может! А кончает в две струи, или по-очереди в каждый ****?
Як у вас у місті сьогодні Дніпро виглядає?Погуглила.
Таки да.
Мабуть "Реве та стогне", там гребля Днiпрогеса цiла, а ось нижче неi мабуть вже обмiлiло....Як у вас у місті сьогодні Дніпро виглядає?
Завтра пойду убирать там мусор (вместе с остальными) - сфоткаю.Як у вас у місті сьогодні Дніпро виглядає?