Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
вона не їбанулась і зовсім не підолашна. Вона цинічна ****ота, яка все розуміє і за бабло робить свою справу своїм поганим ротом...вона зовсім їбанулась, бідолашна.
да просто - идет согласно своей фамилии на Хуей.Коротше, спеціальний представник Китаю йде за російським військовим кораблем.
В ******у друг другу засуньте этот "мирный план" , абизяны хтровыебпнные.
Тут така ***ня... про це як не напиши - виходить ганьба єбана.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
... оказалось, что несколько заявлений, сделанных официальными лицами федерации о том, что воздушное побоище в Брянской области было ошибкой собственного ПВО, совершенно никак не было отражено в центральной прессе.
Проще говоря, именно телевизор так ничего и не сказал об этих событиях, а они уже давно живут в известной парадигме, согласно которой если о чем-то не рассказал телевизор, то этого и нет вовсе. И это не наши домыслы, а констатация фактов, изложенная их СМИ:
«Падение двух военных самолетов и двух вертолетов в Брянской области в субботу, ставшее крупнейшей потерей авиатехники за один день с начала войны, попало под военную цензуру в контролируемых государством СМИ. Федеральные телеканалы проигнорировали инцидент близ границы с Украиной, в результате которого погибли все экипажи. Сюжет о падении авиатехники не попал ни в один из 19 выпусков новостей, показанных за последние двое суток Первым каналом, «Россией-1» и НТВ»
Расія вважає своїми територіями Крим, та ще 4 наші області. Ще питання, що вважає кордонами Китай.цікаво, як містер *** погодить свою пісульку із "кітайським мирним" планом, де першим пунктом йде "суверенітет та територіальна цілість згідно хартії оон"?
Бери шо хочеш, але Кемська волость моя.Я оголошую себе князем Русі Заболоцької і відміняю рішення московської хунти 1613р про обрання царем 1613 самозванця михайлу Федоровича Романова.
Закликаю усих русичів заболотії скласти мені присягу і повернутись в лоно законної княжої влади, після чого я зберу військо і висуну його проти московських узурпаторів.
Ті, хто не згодні з встановленняв князівства на московії.ю але і не згоден з московською хунтою - мають можливість замінити присягу князеві присягою Україні, і перейти на бік України в визвольній війні, чим змити ганьбу належності до *****ства з себе.
що там вважає раіся, нікому не цікаво. є кордони, що признані світом.Расія вважає своїми територіями Крим, та ще 4 наші області. Ще питання, що вважає кордонами Китай.
Хай этих выродков к этим ракетам привяжут и пульнут по этому институтуТрьох російських вчених, які створювали гіперзвукові ракети, ув’язнено за державну зраду
це вже просто карікатураВо миротворцев развелось
И эти туда же![]()