Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

:D терпите, курите... таких милоновых и похлеще в педерации хватит на всех...

%D0%A1%D1%82%D0%B0%D1%80%D1%8B%D0%B5-%D1%84%D0%B8%D0%BB%D1%8C%D0%BC%D1%8B-%D0%A4%D0%B8%D0%BB%D1%8C%D0%BC%D1%8B-%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B9%D0%BA%D0%B8-7903965.jpeg
хоча, про що я, коли ті уйобки робили жалюгідні рімейки Джентельмені Вдачі, Пригоди Шуріка та Іронія долі (я не фанат совкового кіно, але те, що зняли московіти - то просто осквернення)

У понеділок, 17 квітня, на фронті
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
колишній народний депутат України Олег Барна. Він був народним депутатом Верховної Ради 8-го скликання.

Як сказав спікер об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олексій Дмитрашківський, Барна загинув 17 квітня.

"Загинув вчора під час бойових дій", – розповів Дмитрашківський.

14 січня 2015 року Олег Барна з трибуни Верховної Ради заявив, що "Путін — ....", і запропонував це визнати на законодавчому рівні.

У понеділок, 17 квітня, на фронті
колишній народний депутат України Олег Барна. Він був народним депутатом Верховної Ради 8-го скликання.

Як сказав спікер об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олексій Дмитрашківський, Барна загинув 17 квітня.

"Загинув вчора під час бойових дій", – розповів Дмитрашківський.

14 січня 2015 року Олег Барна з трибуни Верховної Ради заявив, що "Путін — ....", і запропонував це визнати на законодавчому рівні.
А Барна это *****?

• Я в шоці!
Реакції: Adi.
Нет темы на ХФ о погибших. А уже сколько было публичных людей, которых все или многие знали.

Назад
Зверху Знизу