россия напала на Украину

Та вони могли його весь оплатити... не знаю нащо приплітати "мільярдера зі списку форбс" і не казати при цьому хто мався наувазі. 40тір це двадцятка нашими.
Переглянути вкладення 13227885
і без усяких міліардерів.
та хз які ціни та попит були на наступний день після початку мобілізації. Може там прайс був x10 від звичайної

Та я ж кажу - вони невиліковні. Які б ідеї їм не підкладали - вони завжди відбудовують одне й те саме. Один, суко, в один.
Доречі, війна з Наполеоном була спровакована тим, що РІ порушила домовленості з ним і поставила англійцям війска, проста продавши їх як скотину, не дивлячись на мирну угоду з Наполеоном.
В першу світову РІ вступила незважаючи на династичну угоду у вигляді Ангальд-Цербської наслідниці у вигляді дружини Ніколашкі, і це теж дорівнює мирній угоді.
****а завжди робить все за одними й тими самими лекалами, як би не називала себе кремлівська банда.

Доречі, війна з Наполеоном була спровакована тим, що РІ порушила домовленості з ним і поставила англійцям війска, проста продавши їх як скотину, не дивлячись на мирну угоду з Наполеоном.
Там и Набулионе отличился, континентальная блокада, которая не давала РИ торговать зерном и лесом и условия которые он выкатил, когда хотел жениться на сестре Александра. Не оправдывай этого мудака, такой себе Гитлер 19 века

Какгбе 2я мировая война на его совести по большей части
Ты в этом уверен, 22000 танков создал Гитлер? 7000000 украинцев голодом уморил Гитлер? Пять стран окупировал тоже Гитлер,
спалить ***.....нет населения нет проблемы
Де взяти стільки галоперідолу?
Надо разместить заказ в Китае, я так понимаю нормы отгрузки вагонные,

А кто сядет на ладу, если рядом Япония и море стоковых японских мафынок?

Ты в этом уверен, 22000 танков создал Гитлер? 7000000 украинцев голодом уморил Гитлер? Пять стран окупировал тоже Гитлер,
Давай не будем заниматься ревизионизмом. У Сталина своего ****** хватает развязать мировую войну он пытался в 50х, но Кетай быстро сдулся, а других желающих не нашлось.

Назад
Зверху Знизу