Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я ще якось сумнівалася через те, що МОЗ може і правий, що хоче дозволити російським спортсменам під нейтральним прапором виступити. Сама довго займаючись спортом, знаю, які сили та нерви вкладаються в те, щоб добре виступити на бодай яких спортивних змаганнях, не те що олімпійські, які можуть трапитись в житті спортсмена тільки раз. Але почувши страшну статистику Кулеби по загиблих, поранених та полонених українських спортсменах, сумніватись перестала. Це просто неспівставні речі - чиясь спортивна кар'єра та безкарний військовий злочин такого масштабу.Є. Але в тій пісочниці кожен рік перемогає Північна корея. Але, я думаю, Кім погодиться віддати рашці почесне друге місце![]()
***** на *****ських спортсменів, так само, як і на усих інших *****ів.Я ще якось сумнівалася через те, що МОЗ може і правий, що хоче дозволити російським спортсменам під нейтральним прапором виступити. Сама довго займаючись спортом, знаю, які сили та нерви вкладаються в те, щоб добре виступити на бодай яких спортивних змаганнях, не те що олімпійські, які можуть трапитись в житті спортсмена тільки раз. Але почувши страшну статистику Кулеби по загиблих, поранених та полонених українських спортсменах, сумніватись перестала. Це просто неспівставні речі - чиясь спортивна кар'єра та безкарний військовий злочин такого масштабу.
Головне бездумно-безцільний...Вже майже рік *****и ніяк не придумають внятний привід для цієї війни.
Спортсмени, яким важлива спортивна кар'єра, в кінці-кінців можуть покинути те прокляте богом утворення.
Бывает и так. Но, что с него потом уже будет, не понятно.***, воно зі слепим кульовим пораненням в башню, в потилично теменну частину - ще й до хирургії доїхало живим?
Це точно ілюстрація до анекдота "сотрясения нет по причине отсутствия мозга"...