Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
я не удивлюсь, если он закончит с красным дипломом и возглавит какой-нибудь роскосмос‼*****изм заказывали?
Оккупанты зачислили украденного с Херсона енота в университет.
Пропагандисты всерьез говорят о приказе декана факультета в Мелитополе, даже подписали зверьку зачетку. Маразм на России чем дальше, тем крепче.
какое же он ****** *****⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
но миллиардерхуже, если росатом...я не удивлюсь, если он закончит с красным дипломом и возглавит какой-нибудь роскосмос
Ненене, многие вышли из комы, только когда по ним прилетело. А до этого им все было не так однозначно.Напочатку війни посил... це який? Я їх, пам'ятаю, з 14го року на *** посилаю. Він про це, мабуть?
це ж класика - що будь-який *****ський "ліберал" сиплеться на українському питанні.Напочатку війни посил... це який? Я їх, пам'ятаю, з 14го року на *** посилаю. Він про це, мабуть?
Вони всі відірвані від реальності. Ім казуть про колективну відповідальність. Вони ж намагаються звалити провину за війну тільки на ***ла.Він про це, мабуть?