Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
до стіралки потрібен тиск води, я на дачі поставив насосну станцію, щоб працювала стіралка
Так це ж тільки 5 метрів висоти для бака...![]()

Для этого надо чтобы *****ы построили водонапорную башню, хотя бы одну на всю деревню. Но для *****ов это слишком высокие технологии, этим *******ам проще очередной памятник путену поставить. Пятиметровый, ***ть![]()
Ми у 90-х влітку коври на річці прали. Розкладували коври на травичці, відром тягали воду з річки і поливали коври. Потім брали щітки для одягу і втирали порошок з картонних коробках чи пасту з банок. Ландьіш, здається. Потім тягнули ковйор в річку і виполіскували)))
Чекали доки трохи стече вода і тягнули додому, а там на воротах досушували.
А коли у 2000-х я приїхав на канікули додому і сказав: поїхали коври прати, мати відповіла: ти шо, знаєш який за це штраф впаяють?!
І почали прати вдома. Насоси поставили, бойлери підключили, унітази поставили)))
Ну то коври, а шмотки завжди дома прали. Якщо трохи, то мати в тазику з пральною дошкою, якщо багато, то вмикали машинку. Спочатку Рига, потім Ауріка, уже з центрифугою, а потім LG.
В деяких невеличких містечках можна на автомийці попрати килими.

Лол, например в Харькове![]()
Ні, там треба певний тиск. По перше, щоб клапан відкрився, по друге, струменем води порошок із бункера
вимивається
Тож, не меньше ніж 0,5 атм там треба
Клапан електромагнітний. Йому ***** на тиск.
Він буде відкриватись, доки машинка не набере необхідний рівень води.
Ніколи не прав, коли тиск дуже низький? Машинка доки воду набере, уже час зливати. Особливо, якщо на 30 хвилин ставиш.
Я в таких випадках "допомагаю", заливаючи воду з запасів через лоток для порошку)))
а сколько нужно ковшиков на полоскание?Можно ковшиком наливать воду через порошкоприемник
на мойке по улице карателя танкопия моют ковры...В деяких невеличких містечках можна на автомийці попрати килими.
Ти думаєш у нас по-іншому? Минулого року я їздив у село, 10 км від Харкова, газу в селі нема, насос зламався на башні і вода ***рить по селу без зупинки. А перед війною родички сказали, що башні зовсім впала. А у єбєнях на Волині і доріг немає, і вода з колодязя, знайома не могла з пошти посилку забрати, бо дороги розмило після дощу
Именно так у меня супруга пару раз делала - достирать, когда воду внезапно вырубали. Работает! А вы - давление/шмавление...Можно ковшиком наливать воду через порошкоприемник