***, я сперва не смог понять что там написано!
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
***, я сперва не смог понять что там написано!
****огічно .***, я сперва не смог понять что там написано!
Интрига нарастает. "Ты знаешь кого ты въебал"? Зрители в недоумении.![]()
Русофобы мельдоний отобрали![]()
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Річниця «всеосяжного перемир’я» ЗЕленої погані: більше 2 тисяч обстрілів і більше ніж 200 жертв
Одним із найбільших досягнень довгий час у своїх виступах і сам президент, і команда «Слуг народу» називали перемир’я у зоні проведення ООС, яке розпочалося 27 липня 2020 року.
Однак СММ ОБСЄ постійно фіксує обстріли та вибухи.
Так, у вересні 2020 року президент заявив: «Ви всі в принципі деталі знаєте. 42 дні була тиша».
Це — неправда.
Лише за перший місяць «перемир’я», ОБСЄ зафіксувала 830 порушень режиму тиші.
Станом на 18 травня 2021 СММ ОБСЄ зафіксувала щонайменше 28,5 тис. порушень режиму тиші від початку «перемир’я».
![]()
27 липня 2020 року, на Донбасі набув чинності повний і всеосяжний (!) режим припинення вогню.
Його порушили в перші пів години - було обстріляно позиції українських військових поблизу Водяного та Північного.
За рік так званого «перемир'я» на Донбасі, було зафіксовано 2 тисячі 186 обстрілів.
Загинули 53 українських військових, 147 зазнали поранень.
Відомо, що нещодавно росія перекинула на Донбас додаткові підрозділи снайперів.
Втім, Банкова спокійно спостерігає за цим, ігноруючи необхідність розгортання контр-снайперських груп та засобів придушення снайперського вогню.
Наслідки ворожих обстрілів не дозволяють казати про перемир’я та якійсь позитивний ефект від нього.
Не можна підміняти папірець про перемир’я реальною відсутністю режиму припинення вогню.
І.Фріз
В Сочи уволили сотрудника пляжа который брал 800 рублей за спасение утопающих на воде
А чего уволили то? Скрепно же
а что у него с лицом?
он какает?