Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Пидарасы включили заднюю, и спрыгивают, ***** обдроченцам)
Renegade_-тобі свиното , і модерам- "В Верхнеуслонском районе Татарстана нетрезвая женщина на квадроцикле с тремя пассажирами въехала в сарай. В результате погибла ее 11-летняя девочка..
Якщо не цікавлять то чому ти овцейоб?мене твої зоофільні нахили не цікавлять. Аби ти котиків не чіпав.... а так я те проти твого роману з бараном.
Я тобі бошку відріжу. За твій ****ьож. І це не жарт.За котиків я тобі червону зірку на пузі виріжу .
Предлагаю организовать сбор помощи для *****а. Книжки,газеты. Я могу удочку подарить.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Захисник дітей,а шо скажеш щодо тих виблядків які вбили дитину з моєї автври?Спробуємо , пане писака. А поки засунь собі до дупи оце.
Що мені пробувати, ****? ****уй ***Спробуємо , пане писака. А поки засунь мені до дупи оце.
Наших дітей жаль.
Краще чи не краще то не тобі вирішувати.Так саме хто зараз вдома і чому .Мені наприклад власне за себе в 14 не соромно.Так шо оберти трохи збав.Якщо маєш зауваження то вмій їх транслювати чемно і не будь схож на свинособаку.Жаль , я фото тобі скинути не можу свої. Поки ти на аватарках загиблих діток розміщуєш , я в 200 метрах від кордону з Москалькащиною.В цьому і вся різниця. Ти вдома на дивані , я виконую свій обов'язок. Дискусія глухого і сліпого. А зауваження прийміть по форуму -до рівня помийки рівня "Япа" рухаєтесь. Хоча мені це до дупи. На сьому -- пердіть в дивани і далі. Писати вам більше не буду.І ще одне -- ви не кращі за москалів в студії Зливного бачка.
****** ти.У вас тут помийка
Ну шо ж більш ніж красномовна відповідь на:пішли ви *****.
Это уже по ту сторону реальности.
Аксенов, видимо, совсем отмороженный тип.
Наших дітей жаль. Але плигати по кістках їх загиблих навіть від москальок-синєботок росіянських малюків --то не по-людськи.
Я когда то начал разговаривать с народом о их родителях, так там у всех кто то в родственниках сидел. Села по правому берегу Северского Донца-Крымское и т.д. спошь переселенцы после отсидки из брянской и курской губернии. Я как бы сначала не поверил, но пообщавшись с быдлом 70х+ годов этого региона, там сто процентные родители зеки. Несколько раз пришлось общаться и с родителями лугандонцев, не блатные. Статьи были тяжкие, минимум кто то кого то зарезал, но блатных не видел среди них. Личинки этих переселенцев заселили даунбас и теперь хотят афтаномии.На Донбасі такі ж самі.
носит кто-то другой, по-очереди
![]()
Предлагаю организовать сбор помощи для *****а. Книжки,газеты. Я могу удочку подарить.
Можно палку подарить, и его насадить на черенок. пронести на день побеноносья, куле воевале, ветеран жеж.
Я б з задоволенням.
Мер Полтави заступився за путіна та не підтримав кримського політв'язня Приходька.