Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Обоссался - значит в жёлтом?Забавно ) Склочные мужики - оба в красном.
"Українська патріотка" у повній красі.
Можна втекти до України від зовнішніх *****ів, але внутрішнього *****а так просто не позбутися.
У випадках, коли на адресу "чоловіків" зазвичай російською кажуть "быкует", то який у російській аналог для "жінок"? У лапках обидва - бо рязансько-тамбовська лексика ще жодного самця не зробила чоловіком, й жодну... ну, зрозуміла, кого? - не залишає у статусі жінки.
І, як на фермах і заведено - знов, вже вкотре, ігнорування досить простих речей. Наприклад - нездатності "перекладачки", "української патріотки", спілкуватися українською, тим більше - без скрєпних лексем.
Давай, викладай весь совниковий запас рідного ізига, подивимося, чи хоч у цьому справа не обмежується рівнем костромського дєрєвєнського сільпо...
Обоссался - значит в жёлтом?

Склочная базарная баба.![]()
Та ти що? А було запитання? Ну, якщо було - вибачай, в мене тут перекладача з рязанського діалекту немає. Викладай державною, якщо, звичайно, здатна подужати, й бажано без лексики чєлябінських синявок. Бо українська мату не містить, зовсім. Це - прерогатива скрєпних.Ты опять уходишь от вопроса,
Только пользуйся своими мазками
Не знал про такое значение "шелупони"... помечу.

Лижи тюльку, не отвлекайся.
Та ти що? А було запитання? Ну, якщо було - вибачай, в мене тут перекладача з рязанського діалекту немає. Викладай державною, якщо, звичайно, здатна подужати, й бажано без лексики чєлябінських синявок. Бо українська мату не містить, зовсім. Це - прерогатива скрєпних.

Записал: полностью жёлтая "склочная базарная баба" - это по причине, что она в моче, верно?Учись и запоминай![]()
Турция, по данным местной прессы, одобрила производство российской вакцины «Спутник»

Почему, если избиратель Януковича, а не Тимошенко, то обязательно гопник?

Хамам всё-равно про что хамить, неудивительно. На то он и хам.Я о рыбе, а о чем ты, юлебот?![]()
Интеллигент, получивший образование под генделями (с) Польт, не в курсе, что слово "вопрос" имеет несколько значений.
Проффесионал![]()

от вже й довгоочікуване "самдурак", яким дуже полюбляли тут ольгінці "аргументувати".
А чи не проінформуєте, люба, як саме за останні тижнів зо три подорожчало у дерев'яних вершкове масло у вас у чєрєповцях? Цікавимося... Й українською, будь ласка, мені особисто ваш скрєпний ізиг неприйнятний.
Під час читаюня опусів цієї "перекладачки" - мимоволі виникає питання: з ким вона зазвичай спілкується, й якого штибу те спілкування.![]()
Хамам всё-равно про что хамить, неудивительно. На то он и хам.
Так і тхне "українською патріоткою".Вообще-то ты ****ишь