Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
не в защиту ермаков и прочих: Арьев- великий шоколадный пЭтриот всех времен и народов - может также сходить *****...![]()
А еще какие к нему вопросы?не в защиту ермаков и прочих: Арьев- великий шоколадный пЭтриот всех времен и народов - может также сходить *****...![]()
Кто для вас свои,если вы вредите Украине ?В этой войне я не за справедливость, я за своих.
Так надо Украине.
не в защиту ермаков и прочих: Арьев- великий шоколадный пЭтриот всех времен и народов - может также сходить *****...![]()
да я ж не против...До чего вы убогие! Вы хоть сами-то понимаете всю свою ничтожность, рассуждатели диванные?
"Владимир Игоревич Арьев — ......"
А чому тільки дипломатичних відносин? Що за маячня така? З *****ськіми ніщебродами треба рвати будь-які відносини. Перекрити створінням транзит газу і електроенергії в Європу через територію України.![]()
Начинать надо было с объявления *****ам войны, после аннексии нашего Крыма.![]()
Я боєць ідеологічного фронту проти *****ів і їх поплічників в Україні. А ти напевно вважаєш, що Крим треба віддати Путіну, тому що Путін страшний?![]()
Заехал в УВД Белгорода отдать документы ...
... Спрашиваю на украинском: "Путiн хто, крым чiй?