Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

Качка з яблуками - так, це знайоме
Очень сладко-приторная выходит, невкусная и сладкая, а вот с квашенной капустой - м-м-м-м, пальчики оближешь......
Мы с женой уже купили качку, желаем и всем ХФорумчанам приятно покушать на Новый Год
 
Вот рецепт неплохой:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Капуста, а особенно квашенная, очень сильно помогает желудку перерабатывать жирную пищу и алкоголь в периоды праздников. Рекомендую!
 
Ось зараз, ти ступив на дуже тонку кригу..
Чим ступив? Качку за яблуками iв, ***ня повна, качку перевели на гiвно, спаплюживши ii натуральний смак яблуками.....а ось iз квашеною капустою - дуже вподобалось рiк тому.
 
Очень сладко-приторная выходит, невкусная и сладкая, а вот с квашенной капустой - м-м-м-м, пальчики оближешь......
Мы с женой уже купили качку, желаем и всем ХФорумчанам приятно покушать на Новый Год

Гм... ты в курсе, что там семеринка?
 
Вот рецепт неплохой:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Капуста, а особенно квашенная, очень сильно помогает желудку перерабатывать жирную пищу и алкоголь в периоды праздников. Рекомендую!

Попробуйте в капусту добавить яблоки и вино. За уши не оттащишь. Я еще цедру тру и сливового варенья ложку. Для смакових відтінків.

ну єто на мой вкус.
 
У першій раз таке чую.. Качка з яблуками - так, це знайоме, а з квашеною капустою - ні разу не чув про таке сусідство.. :)

Та ти подивись, з цього фєді вже остаточно маскування злетіло, на *****ську перейшов, мілок!:кручусь::кручусь::кручусь: Отак з жартами консерву козломорду викрили!:відстій:
 
У першій раз таке чую.. Качка з яблуками - так, це знайоме, а з квашеною капустою - ні разу не чув про таке сусідство.. :)

Я курку готую зі сливами, медом, чорним перцем та розсолом з помідорів або білим вином. Цікаво, шо смак з розсолом навіть насиченіший, ніж з вином. Не розумію у чому прикол, але ось так. Ну і ще можна з кислими яблуками та цитрусовими. Качка краще, звичайно, бо жирна. І фруктовий сік робить її ніжнішою та соковитою. Курка пісніша набагато, але теж нічо так.
 
Чим ступив? Качку за яблуками iв, ***ня повна, качку перевели на гiвно, спаплюживши ii натуральний смак яблуками.....а ось iз квашеною капустою - дуже вподобалось рiк тому.

А куле бяку вже приготував? Чи ботвінью? А штани полосаті від гівна відіправ? Балалайка не пропала?:кручусь:
 
Але цього року хотілося б зробити реберця, як у Львівській реберні. Тій самій. Але ніде не зустрічався їх рецепт. Як вони маринують ті божественні реберця - хз. Але хочу так, шо слина вже десь біля колін. Знаю, шо до маринаду додають мед та пряні трави. Але які, які пропорції - блін. Може хто в курсі?
 
Але цього року хотілося б зробити реберця, як у Львівській реберні. Тій самій. Але ніде не зустрічався їх рецепт. Як вони маринують ті божественні реберця - хз. Але хочу так, шо слина вже десь біля колін. Знаю, шо до маринаду додають мед та пряні трави. Але які, які пропорції - блін. Може хто в курсі?



 
Хто скаже - зараз в магазинах грецька Метакса справжня? Що купити на Новий рік? Віскі не хочу.
 
Дай Вам Боже здоров'ячка на довгі роки, Володимире! Ви просто свята людина, і це не жарт! :пиво:

Так, у мене здається, вже є м'ясна страва на Новий рік! :D

А я думаю, чого то мені світла забагато стало, а то від німба віддає! І спина чешеться, або пора митись або крила пробиваються!:іржач::іржач::іржач:
 
Яблоки, шоле? Симиренко? Так их у меня есть в погребе, я их не люблю, гавно кислое, фу, ***....вэээ...

Так вот их и кладут в гуся-утку.
:рл:Ты уж определись, то тебе утка сладкая, то яблоки, которые в нее надо засовывать кислые:D
 
Назад
Зверху Знизу