Я б не розраховувала на те шо у тому Хабаровську ( чи вже як там знайшли "український слід" то можна писати Хабарівськ?

ну типу від слова "хабар") *****и розкрутять серйозний опір діючому режиму.
І хай скільки б не розказували шо вони там "сурові та рішучі" - не справляє враження та "рішучість".Так само хабаровська скотобаза стрибала шо "кримнаш" та їхала на донбас.Тож....

От як тут писали,коли *****и ( не має значення в якій *****ській дупі) почнуть волати шо "кримненаш", " абхазіяненаш", "придністров"я/сирія/лівіяненаш" та кров"ю сцикати по стінам...от тоді можна буде вважати шо ремісія почалась.
Хоча особисто я мало вірю в такий варіант розвитку подій ( ну шо вони шось там зрозуміють - більшість просто тупий скот).Але гризти землю та коліна вони все ж таки повинні - "рускій мір" він такий.
Так шо я в старого лепрекона вірю.Він почекає поки запал опору пройде, а потім там всіх спакують.Або принаймні самих активних.Баранам у Хабаровську помінють всіх на керівних посадах,може навіть хтось з колишніх українських беркутівців там працюватиме і товктиме вату там

пс. і так, згадки про Зелений Клин, це безумовно, частина нашого минулого.Але не треба забувати про негативну селекцію там,де влада *****ії.Тож в тих аборигенах з міста-хабаря не залишилось нічого українського,окрім може хіба шо прізвищ. Тож коли їх там битимуть і пакуватимуть у автозаки , я навіть не буду зловтішатись.Цей хабарівський скот поставлять у стійло,де йому і місце, як і іншим *****ам.