Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

никогда мы не будем братьями,
ни по родине, ни по матери.
а захочется вам побрататься
мы дадим вам в рот поебаться

Вы себя окрестили «старшими» -
нам бы младшими, да не вашими.
кусюка мы поддержим нашего
по *****скому рылу вьебавшего

дальше что-то не сочинил.

Ну от . І в Хабаровську без України не обійшлось . *****и , взагалі , самі на щось здатні ?

если вкратце - кого он фургал, и кто фургал его? За что фургают навалившие и от кого фургают касманафтіь?1?
Есть причина а есть повод.
Повод это дали команду каким то уже осужденным зекам дать на него показания что он давал в 90-е команды кого то *******. Кроме их слов понятно больше ничего нет. А зек осужденный на десятку и на самого Иисуса показания даст.
Причина это излишняя самостоятельность на посту главы региона. РФ представляет собой территорию окупированную *******тами. Которые забирают с регионов 90% налогов и тратят на москву ленинград и свои заграничные имения. Исключение сделано только для Татарстана и Чечни, ибо они силой могут послать *******тов нахрен. Хургалов этот подергался пытаясь послать *******тов нахрен, вот его показательно и наказывают. Чтобы остальные регионы не дергались.

Я б не розраховувала на те шо у тому Хабаровську ( чи вже як там знайшли "український слід" то можна писати Хабарівськ?:D ну типу від слова "хабар") *****и розкрутять серйозний опір діючому режиму.
І хай скільки б не розказували шо вони там "сурові та рішучі" - не справляє враження та "рішучість".Так само хабаровська скотобаза стрибала шо "кримнаш" та їхала на донбас.Тож....:збентежений:
От як тут писали,коли *****и ( не має значення в якій *****ській дупі) почнуть волати шо "кримненаш", " абхазіяненаш", "придністров"я/сирія/лівіяненаш" та кров"ю сцикати по стінам...от тоді можна буде вважати шо ремісія почалась.
Хоча особисто я мало вірю в такий варіант розвитку подій ( ну шо вони шось там зрозуміють - більшість просто тупий скот).Але гризти землю та коліна вони все ж таки повинні - "рускій мір" він такий.
Так шо я в старого лепрекона вірю.Він почекає поки запал опору пройде, а потім там всіх спакують.Або принаймні самих активних.Баранам у Хабаровську помінють всіх на керівних посадах,може навіть хтось з колишніх українських беркутівців там працюватиме і товктиме вату там:D
пс. і так, згадки про Зелений Клин, це безумовно, частина нашого минулого.Але не треба забувати про негативну селекцію там,де влада *****ії.Тож в тих аборигенах з міста-хабаря не залишилось нічого українського,окрім може хіба шо прізвищ. Тож коли їх там битимуть і пакуватимуть у автозаки , я навіть не буду зловтішатись.Цей хабарівський скот поставлять у стійло,де йому і місце, як і іншим *****ам.

І хай скільки б не розказували шо вони там "сурові та рішучі" - не справляє враження та "рішучість".Так само хабаровська скотобаза стрибала шо "кримнаш" та їхала на донбас.Тож....
От як тут писали,коли *****и ( не має значення в якій *****ській дупі) почнуть волати шо "кримненаш", " абхазіяненаш", "придністров"я/сирія/лівіяненаш" та кров"ю сцикати по стінам...от тоді можна буде вважати шо ремісія почалась.
Хоча особисто я мало вірю в такий варіант розвитку подій ( ну шо вони шось там зрозуміють - більшість просто тупий скот).
+100500:пиво:

Я б не розраховувала на те шо у тому Хабаровську ( чи вже як там знайшли "український слід" то можна писати Хабарівськ?ну типу від слова "хабар") *****и розкрутять серьозний опір діючому режиму.
А не нужно серьезный. Нужно остальным регионам показать пример. Что послали *******тов нахрен, и им за это ничего не было. Предыдущий раз нахрен так послали чеченцы, но ценой большой крови. Для большинства местных элит этот сценарий неприемлем.
А вот если пройдет номер вот такими типо стихийными митингами перестать отдавать все в Москву, такое по всей стране начнется. Полиция везде подконтрольна именно местным властям, и их больше чем росгвардии.

не справляє враження та "рішучість"
Все делается по уму, как тогда в Киеве. На улицу вышли студентки и аспирантки. И вот если их побьют, тогда и посмотрим заслуживают ли *****ы знание "человек".

А не нужно серьезный.
А в несерйозному який сенс?Ну от підняли там пенсійний вік.Це ж сейозне і важливе питання?Ну пройшло там с десяток акцій.І шо? І нічого. Чергові селфі в атозаках і одвічне "пазорпазор" поки їх били кийками.

Нужно остальным регионам показать пример.
Це буде черговий приклад того, шо влада всіх незгодних попакує.Ну реально.
В нас ,до речі, свого часу теж розраховували на цей сценарій ( "втомляться і розійдуться").
Что послали *******тов нахрен, и им за это ничего не было.
Той факт шо там був губернатор лдпр-івець це збіг обставин, а не так званий народний вибір.І ще поки ніхто нікого не послав.Інгушетія он також була "горда та непоступлива", а омон там був з народом.Ага.

нахрен так послали чеченцы, но ценой большой крови.
Хоча формально, але поки Чечня у складі *****ії.І там при владі один "академік".

Для большинства местных элит этот сценарий неприемлем.
Більшість місцевих еліт хочуть доїти лаптів самостійно і поменьше ділитись із москвою.

вот такими типо стихийными митингами перестать отдавать все в Москву
Так не буває.
Якщо хочеш отримати те,чого ніколи не мав, треба бути готовим робити те,шо ніколи не робив раніше.

такое по всей стране начнется.
Навряд чи.Тупий *****ський скот не може самоорганізуватись.Скрєпи заважають, мабуть.При певних обставинах вони будуть жерти один одного.

и их больше чем росгвардии.
ну, то й шо:) *****и не люди,це людожери з імперською скрепою і майонезом в голові.Вони "не заточені" на самоорганізацію та відстоювання своїх прав,гідності чи навіть життя. :незнаю:

И вот если их побьют
Та їх (студенток і аспіранток) там вбивають,відрубують руки, гвалтують, по-звірчому до смерті б"ють і шо? В путінській резервації ситуація насилля над жінками жахлива (не впевнена шо в нас набагато краще, але маю такі сподівання:( ) .Домашнє насилля декриміналізоване.Є навіть жіноче обрізання:рл:
Де там люди? Там хворе на насилля і агрессію суспільство,точніше орда чи стадо.

А в несерйозному який сенс?Ну от підняли там пенсійний вік.Це ж сейозне і важливе питання?Ну пройшло там с десяток акцій.І шо? І нічого. Чергові селфі в атозаках і одвічне "пазорпазор" поки їх били кийками.

Победить систему может только другая система. Люди сами не могут противостоять хутинскому окупационному режиму. Но вот местные элиты противостоять могут. У них и полиция и прокуратура и финансы. И уйма полубанд местных гопников прирученных. И профсоюзы и спортсмены с качалок и русские ******ы.
У кремля же сил хватит только на 1-2 региона. Если поднимутся князьки большего количества регионов, кремль не спривится.

Назад
Зверху Знизу