Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

Пурген, шото слабовато.больше драйва!!!!!!

своих уже расстреляли?))

Походу, *****идор 23 февраля наржрался стекломоя и ваюит тут за дидов с ******ами.
О, уже улетел в бан с криком "это вам за пацанов".

Я имел ввиду разработчиков программного обеспечения.
Мабуть не варто пхати свій п'ятачок куди не треба, щоб потім не було таких зашкварів.
Електроніка не є критично важливим елементом, ти можеш її хоч в т-34 напхати, це не зробить його супертанком. Україна не виробляє мікрочіпи, але може за замовленням напхати імпортних, хоч китайських, хоч американських. З програмним забезпеченням проблем немає, воно пишеться під конкретне "залізо". Це демонструє цілий ряд українських військових систем: від бойових модулів(башт для броньованих машин), до систем ПРО.
А з Тайландом та ж сама історія, що з Україною до 2014р - мишебряття.

Мабуть не варто пхати свій п'ятачок куди не треба, щоб потім не було таких зашкварів.
Електроніка не є критично важливим елементом, ти можеш її хоч в т-34 напхати, це не зробить його супертанком. Україна не виробляє мікрочіпи, але може за замовленням напхати імпортних, хоч китайських, хоч американських. З програмним забезпеченням проблем немає, воно пишеться під конкретне "залізо". Це демонструє цілий ряд українських військових систем: від бойових модулів(башт для броньованих машин), до систем ПРО.
А з Тайландом та ж сама історія, що з Україною до 2014р - мишебряття.

Каких зашкваров?

Для "гуманитария" системы нет не из-за Ай-ти
Гуманітарії надто дурні та самовпевнені, щоб зрозуміти, що програмне забезпечення зажди пишеться під певний набір електроніки.

І до речі, є у нас така "система".

Я исправился и написал про разрабов программного обеспечения. В чем прикол?
В посте было написано про цифровой обмен данных и ещё что-то,не помню. Я думаю что разработчики программного обеспечения в этом принимают не посредственное участие.

Гуманітарії надто дурні та самовпевнені, щоб зрозуміти, що програмне забезпечення зажди пишеться під певний набір електроніки.

І до речі, є у нас така "система".

Так где я ***?

Я исправился и написал про разрабов программного обеспечения. В чем прикол?
В посте было написано про цифровой обмен данных и ещё что-то,не помню.
Чув де дзін, та не знаєш де він.
Йдется про систему координації між окремими бойовими машинами, там вже можливі варіанти.

Я думаю что разработчики программного обеспечения в этом принимают не посредственное участие.
І що? Ти ****онув про айтішників, айтішники - це розробники програмного забезпечення, не інженери. З ПЗ проблем немає, як я вже писав, з імпортною електронікою теж. Українська "система" існує - гугли, я не пам'ятаю на якому танку. В Тайланді або політичне, або фінансове рішення було, не виключаємо й відкати, відстань/обслуговування.

Лично я на прошлых выборах голосовал за Тимошенко, на этих голосовать за нее буду...
Спроси у йулябота он ******, наверняка ответ нет, я за Украину..
Представим на секунду ( не дай Бог конечно) эта шмара таки пролезет в кресло, начинается с ***лом в засос, *******с мир..., вся тамошняя ****ота расползается по стране, толпами валит новое агентурное *****ье заселять страну дружить и брататься..
Начинается семимильными скачками движение в таежный союз т.е. в ****..
Умные люди с этим будут несогласны, к чему это приведет ХЗ..
Одно можно сказать точно, ни один йулябот не будет башку посыпать пеплом и признавать ошибки, ибо вся эта шобла такая же ****ливая и бессовестная как и их атаманша.

Чув де дзін, та не знаєш де він.
Йдется про систему координації між окремими бойовими машинами, там вже можливі варіанти.

І що? Ти ****онув про айтішників, айтішники - це розробники програмного забезпечення, не інженери. З ПЗ проблем немає, як я вже писав, з імпортною електронікою теж. Українська "система" існує - гугли, я не пам'ятаю на якому танку.

Тяжело достучаться. Закрыли тему. Спасибо

Назад
Зверху Знизу