Статус: Офлайн
Повідом.: 7486
Повідом.: 7486
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ну какая у них ещё может быть конечная цель?Але тоді я не розумію кінечної мети цих дикунів

На бритов нельзя, там много своих. По гренландии будем бить, их не жалко
Егеж.Ботоксний починаючи з дати народження так всю свою біографію зашифрував шо жоден відьмак не впорається.А я десь читала що в Харківській області найбільше всього різних бабок, відьмаків і тд...чим в іншому регіоні Україні."Поробіть" їм там порчу наведіть на коротуна хоча б, або нескіненну діарею
Да кто вас, быдломассу, спрашивать будет?На бритов нельзя, там много своих. По гренландии будем бить, их не жалко
Ты только увидишь, как горят твои дети и подумаешь: так вот ты какой, ***ловый рай! 
Ну, можно как "медленный газ" перевести.Дык это ж означает "тормоз".![]()

Ну какая у них ещё может быть конечная цель?
Pax Qassabstana от Лиссабона до Владивостока.![]()

Європа має бути, щоб там відпочивало керівництво *****ії від реалій самої *****ії.Егеж.Ботоксний починаючи з дати народження так всю свою біографію зашифрував шо жоден відьмак не впорається.
Будь яка система має слабкі ланки, захист можна поломати.Залучимо некромантів
Старі європейські шльондриШо до ****и там все зрозуміло.Але і Буш молодший не дуже наполягав.Злые языки кажуть шо Німеччина і Франція взагалі були проти.А наші можновладці відбували номер замість щоб проводити роз'яснювальну роботу.А може само собою минеться.Не минулося.
Треба робити висновки з помилок.

Нам похрен, мы орки, главное с собой побольше забрать. В этом вся наша суть, наше предназначениеДа кто вас, быдломассу, спрашивать будет? Ты только увидишь, как горят твои дети и подумаешь: так вот ты какой, ***ловый рай!
Будь яка система має слабкі ланки, захист можна поломати.Залучимо некромантів
![]()
***** иди, *****.Нам похрен, мы орки, главное с собой побольше забрать. В этом вся наша суть, наше предназначение
Треба перейняти ізраільский досвід і опиратися на Гамерицький край.Пс.я взагалі вважаю що треба утворювати тактичні союзи, по ситуації.Але керуватись тільки власними інтересами.

А попинать же. У меня пинательное настроение.Хунтаны, какова палавова *** вы цитируете очередного бурята-однодневку?
В начале войны собрались люди. Отовсюду приехали, Хортица - особое место. В Днепр была брошена Печать.
Можно по-разому к этому относиться, но.
Ответ был дан такой: эту чашу мы должны испить, по многим причинам. Дальше их не пустят, но.
***ла в теле уже нет, там дела совершенно уже не связаны с миром, понятным нам, так что какая там порча на него.
І як зрозуміти, що урок засвоєно і чаша до дна?Ну его къебенизируют в перманент, посты потрут, а в ваших цитатах его высеры будут храниться, блпздц.А попинать же. У меня пинательное настроение.

Что ты так взъелся то? Или я нарушаю ваши негласные правила?Хунтаны, какова палавова *** вы цитируете очередного бурята-однодневку?![]()

Честно говоря, не понял, как это?Ну, можно как "медленный газ" перевести.