Точно. В обмен на кокс. *****ы укурятся, и скажут что железная дорога построена.россия поможет Аргентине в строительстве железных дорог. Такое обещание сделал президент РФ Владимир путин по итогам российско-аргентинских переговоров.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Точно. В обмен на кокс. *****ы укурятся, и скажут что железная дорога построена.россия поможет Аргентине в строительстве железных дорог. Такое обещание сделал президент РФ Владимир путин по итогам российско-аргентинских переговоров.
А командирів?Я щось,*** нервую.
Ага, давай. Я старый человек, всего повидал.В игнор тебя што-ли?![]()

Ну вот шо за инсинуации.Це Торькін ******* з *****ії, вона його любить.

Туди зайшов посцяти?
Тоді-питанная в лоб.ЗХто винуватий?(Не Чернишевський).Твоя особиста думка.Від твоєї відповіді багато залежить.я не знаю. никто сейчас не знает
До речі.Я добре розумію,що за деякі пости там і в буцигарню можна загреміти.І це вже не жарт.Можеш просто промовчати.Я зрозумію.Тоді-питанная в лоб
А де я казав що ти його любиш?

Це Торькін ******* з *****ії, вона його любить.
Тоді-питанная в лоб.ЗХто винуватий?(Не Чернишевський).Твоя особиста думка.Від твоєї відповіді багато залежить.
Цоьго ,мабуть ми з тобою ніколи не взнаемо.)))чтобы иметь думку, нужно знать все детали и цели сторон.
Та,багато чого.Что говорят-то?
.Добре.Я зрозумів.чтобы иметь думку, нужно знать все детали и цели сторон.
1.просто шли из точки а в точку б
2.специально шли на обострение
Что говорят-то?
Ой, только не надо включать дурня. Это - проявление неуважения к собеседникам.Что говорят-то?
Так.Він в акурат під мостом і стояв.Міст що,навмисне намагалися зірвати?пустой, а значит еще опаснее, потому что пары ГСМ имеют свойство взрываться от детонации. По нему достаточно было чем-нибудь пальнуть и была бы картина маслом.
І?Яка?Чому погналися аж у нейтральні води?Была еще одна странность.