Статус: Офлайн
Повідом.: 17976
Повідом.: 17976
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
После всего, я не понимаю, какого *** эти *********** ещё в полном составе не лишены аккредитации и не высланы с острова⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Міноборони Британії попередило про спроби журналістів РФ шпигувати за військовою базою
НЕДІЛЯ, 2 ГРУДНЯ 2018
Міноборони Британії розіслало попередження усім військовим базам після того, як біля бази, яка займається кібербезпекою, помітили російських журналістів.
Про це повідомляє Daily Mail.
Британським військовим наказали невідкладно повідомляти поліцію у разі появи російських репортерів з державних ЗМІ поблизу військових об’єктів.
Як зазначається, 21 листопада камери відео нагляду військової бази у графстві Беркшир зафільмували журналіста "Первого канала" Тимура Сиразієва та оператора Дмітрія Волкова біля паркану з колючого дроту в районі штаб-квартири 77-ї бригади ЗС Британії, яка опікується питаннями кібербезпеки.

Ну,то людей,як на мій погляд,неможливо стригти тільки під"горшок".Ми з вами усіма добре знаемо,що люди там є.Мало але вони є.До речі, у ТВі читала що і на *****ії їм народ гроші збирає.
Не хвилюйся.Скоро так виглядатиме більшість *****ії.А ще їх перевдягли у тюремні роби

Там, наверное, камер натыкано столько, что каждого *****а ведут персонально.После всего, я не понимаю, какого *** эти *********** ещё в полном составе не лишены аккредитации и не высланы с острова
Им новичка мало? Нужны ещё теракты?
@VRSoloviev
Когда ты не смотришь на путина и от этого проигрываешь вдвойне
Інгушетія???
А реально що там твориться?
Надо же, какой там голодняк, даже на бабушек спрос.В Крыму 2 пенсионерки организовали бордель и заработали больше 91 млн рублей за 3 года

Яким боком ВС в Україні к Англії?Це ти спитай у того, хто ввів ВС в Україні.
Яким боком ВС в Україні к Англії?