as2666alkah
Привіт!
Статус: Офлайн
Повідом.: 4938
Повідом.: 4938
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Просто кадры из видео, никакой обработки.((( Душераздерающее зрелище.))))))))))))
миллионны ни в чем не повинных людей это те пидарасы которые ввх переизбрали ? Так они соучастники. А пускать только тех кто при везде под запись и трансляцию будет правильно отвечать на 2-3 простых вопроса.У Росії вже просять Україну скасувати заборону на в'їзд громадян РФ
сьогодні 09:32
Голова Ради з прав людини при президенті Росії Михайло Федотов закликав українського омбудсмена Людмилу Денісову посприяти скасуванню заборони на в'їзд до України чоловікам-громадянам РФ у віці 16-60 років. Лист із проханням Федотова опубліковано на сайті РПЛ.
"Прошу Вас, шановна Людмило Леонтіївно, використати Ваші повноваження головного захисника прав людини в Україні для перегляду цієї заборони", – мовиться в тексті звернення. Прийняте київською владою рішення відверто порушує права людини, позбавляючи мільйони ні в чому не повинних людей можливості відвідувати своїх родичів, здійснювати ділові поїздки, їздити на відпочинок, на лікування, на навчання, на хрестини, на поминальні служби, – висловив переконання представник Росії.
Зазначимо, що Федотов у своєму зверненні перекрутив інформацію щодо росіян, яких не впускатимуть в Україну. Адже відомо, що заборона не поширюється на людей, які прямують до України з поїздкою гуманітарного характеру: смерть, хвороба близьких родичів.
Источник:⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Одного только дурачка видно.
![]()
***ть..
у мну одноухий раб.. и тока левое![]()
Сколько московских попов в Украине?
И можно ли сменять их на моряков?
Степан Пушкар
Пропоную міняти 1 моряк за 500 попів ( МП)
Может он серу счищать собрался, самопал заряжать, самоё то.А я вчера видел ебанутого дедушку - отставника, который в АТБ рассказывал внуку, что нас ждет с военным положением, громко рассказывал, надеясь, что его услышит не только внук, и покупал СПИЧКИ! Не знаю, может соль он уже запас, но упаковок спичек набрал полную тележку!
Европарламенту предложили резолюцию о разрыве партнерства с Россией
Депутат Европарламента от Латвии Сандра Калниете внесла проект резолюции, который предусматривает отказ Евросоюза от Соглашения о партнерстве и сотрудничестве с Россией. Она предложила сотрудничать с Москвой точечно
Подробнее на РБК:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
На Котлова, на Ивановке. Не доезжая круга трамвая.я даже не знаю.. есть ли в харькове церкви киевского паханата ???
Не ***ть ка-цапи розійшлись,но,но вперед.
![]()