Статус: Офлайн
Повідом.: 126432
Повідом.: 126432
А я заявляю, що ти дурбецало, яке розповсюджує бренхю!
І хто з нас каже правду - я чи ***** Новинський?
Ось стаття 12-го року про отримання ним громадянства:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Чогось там не кажуть нічого про якісь прохання окрім самого *****а. Якщо цього замало, спробуй сам знайти докази у новинах саме 12-го року, а не 16-го, коли цей поц почав розповсюджувати цю брехню!
Ну а почему этого не может быть ? Разрыв шаблона ?
У Пороха рыльце в пушку и он закантачен с регионалами ? Так это знают все. Просто новости в 12 году не настолько были политизированны и открыты.
P.S.
вот дословно слова Новинского
а вот и подтверждение Луценко"В представлении Генеральной прокуратуры написано, что Янукович, задумав свой преступный план, предоставил мне гражданство. Так я хочу сказать генеральному прокурору, чтобы он это знал: основанием для предоставления мне гражданства бывшим президентом Украины была просьба министра экономики в правительстве Азарова – Петра Алексеевича Порошенко", – заявил Новинский с трибуны ВР.
Новинський продемонстрував депутатам нібито відповідний лист і передав його голові парламенту Андрію Парубію.
Пізніше генеральний прокурор Юрій Луценко, який прибув на засідання парламенту, підтвердив слова Новинського."Новинський захотів показати підписи Порошенко. Так, це правда. Міністр економіки не раз і не два підписував відповідні папери", - сказав він.
а сейчас конечно Порох пытается отбелится
Речники президента повідомили, що Порошенко, почувши вимогу народу, звернувся до Державної міграційної служби з дорученням перевірити чи законно отримав український паспорт Новинський. Чим закінчилася ця перевірка міграційної служби, ми не знаємо. Бо більше президент Порошенко та його підлеглі до цієї теми вже не повертались. І мовчать про ці результати сьогодні.
которая работает только в *****ском манямирке