Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Точно *****, стопудов.
Присісти на пляшку для початку. А потім, якщо з'явиться бажання еволюціонувати, піти у раби до українця. Може хтось і виховає. А поки що йди *****!Да, я - ***** и у меня даже *****ская фамилия, а шо мне делать?!
Так это не флуд, как экс-модер-админ другого ресурса говорю.пАпрАшу ВСЕХ не флудить в теме ПРО *****ОВ !!!![]()
Я подскажу тебе.Стою возле "Роста" возле м. Малышева, и не знаю шо мне делать.
Слава Израилю!Точно *****, стопудов.
Эксперты поставили путину смертельный диагноз: скоро умрет
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Астрологи тоже делают предсказания. По словам специалиста Влада Росса, путин умрет в 2019 году. Об этом астрологу поведали звезды.
А кто должен победить?сейчас бой в *****ии Гайсиев-Усик,вкл.Интер или *****ский Матч
Таке не може зашкалювати, не переймайся, *****о!Русофобія - це добре. Але шо робити, якшо вона зашкалює?!
Ну и поэтому ты нажаловался на меня?! Не стыдно?
Тобi - йти *****!Русофобія - це добре. Але шо робити, якшо вона зашкалює?!
Я подскажу тебе.
![]()
Шо ты вцепился в ту Чаривную, там морг вообще-то. Ты ещё и ********?Забудь, мы щас с Тори на Чаривной, нам не до тебя!
Да я в курсе, что тут многие ждут моих выступленийты просто пошаломкаться зашёл, или кого троллить собрался ???![]()
А кто должен победить?
конечно умрет
А Чаривная там каким боком?Это были мои поездки с Запорожья Левого до Дубовой Рощи на 13 бусе