as2666alkah
Привіт!
Статус: Офлайн
Повідом.: 4938
Повідом.: 4938
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
непагано для російського кіно
Я не дивлюсь кат-цапського нічого вже 5 рік.Тому не можу знати про шо.там про концтабір
Не, молодці звичайно. Але це ж все-таки теж варте якоїсь премії - можна же подумати шо вони сидять в концтаборі, а дядько з лопатою виглядає наче бухав два тижні на дачі, головний герой в принципі схожий, якби він так і в житті не виглядав, і в решті своїх ролей, на жіночі ролі традиційно беруть ****апільних дамочок, і якшо напялити на них гімнастерку з медалями, то шик взагалі, ну зійде в принципі і костюм єврейки, в доповнення мужик у ******у як апофеоз перемоги над фошизмом - це успіх однозначно.
режисер так бачить
и взагалі - Хабенський начебто не *****)
українська поліція надто толерантна - ось як працюють з бидлом в Нідерландах
[emoji23]режисер так бачить
і взагалі - Хабенський начебто не *****)
Я не дивлюсь кат-цапського нічого вже 5 рік.Тому не можу знати про шо.
*****, вы фильму с Брюсом Виллисом про астероиды, космос и русский сегмент МКС с космонавтом в ушанке помните? И этот самый русский сегмент ремонтируемый при помощи кувалды, рядом с высокотехнологичными шаттлами?
Раньше мне казалось - это стеб. НИ ГУЯ!!! Все с натуры рисовали![]()
А я "Бригада" не видел ни одной серии. Только слышал про него час от часу в разных программах ТВЯ *****ское не смотрю лет 15-20. Сейчас вспомнил последнее что смотрел был шлак "Бригада".