Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

Интересно, кто тут виноват? Трамп или Украина?

Полный провал Самойловой на Евровидении.
Она даже в ноты *** попала.
То ми її траванули токсином "часничок", інсайдерська інфа 100%.

Плять, їм вже навіть євреї наваляли, хто наступний в черзі? Заїр, Узбекістан?

Тори, извини, но ты немного с чеченцами перегнула палку...

россия не будет поставлять Сирии комплексы С-300

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

ee6hgb.webp

то будет, то не будет... Кольчугу уже поставили. Израильтянам хоть было по чем по стрелять.

Армения - они граничат
Нє то Азербайджан... джян.. мян, я чомусь завжди плутаю та називаю "азейбарджан" :D

Але *****и продають зброю Азербайджану та Вірменії, щоб підтримувати конфлікт в Нагірному Карабасі. Тож вони друззя.

мальчик :)
кажу те, що бачила
якби не бачила - не казала б
якби сама не офігєла - не запам'ятала би

не бачу сенсу сперечатися, бо Ви не переконаєте мене в тому, що бачила.
а мені лінь переконувати вас :)

Вот и всплыло. Теперь понятно, откуда у тебя *****ские рефлексы. Даунецка, говоришь, ну-ну...:D
Какие рефлексы? Предлагаю изыскать хотя бы 1 подходящий пример - и сформулировать в студию,

ті хто не бачив взагалі - не мають про що кажу ніякої уяви
Я про будову речення, звичайна логіка, не про зміст.
Одна частина речення суперечить іншій.
Щоб не було непорозумінь...

Никаких имперских замашек у убогого народонаселения РФ 90 годов не было и в помине. Потом Путен их начал от скуки культивировать и разжигать. Сейчас процесс дошёл до пика. Инициатор - персонально задрот Путен

****ись. *****ы нас всегда считали низшей расой, младший брат и все это вот.

****ись. *****ы нас всегда считали низшей расой, младший брат и все это вот.
Мне никто такого нигде по СССР ни разу слова не сказал подобного, а я поездил его вдоль и поперёк, от края до края десятки раз. Может у тебя типаж убогий, погоняемый, потому тебя и пинали?

не бачу сенсу сперечатися, бо Ви не переконаєте мене в тому, що бачила.
Я перемикаюсь між мовами миттєво, але це тіки тому, що маю практику. От і ті люди, що Ви бачили, те ж саме - вживають обидві мови у спілкуванні з різними людьми, але більш-менш постійно. А Азіров Кіля НІКОЛИ не знав українську. Не вивчав, не використовував і не мав бажання. Бо є ***** і вона йому огидна.
Те, що Ви не бажаєте прийняти доводи, скидую на особливості жіночої натури, а не розумові здібності.

Мне никто такого нигде по СССР ни разу слова не сказал подобного, а я поездил его вдоль и поперёк десятки раз. Может у тебя типаж убогий, погоняемый, потому тебя и пинали?

Ты пробовал в совке за пределами Украины по украински что-то сказать?

Я перемикаюсь між мовами миттєво, але це тіки тому, що маю практику. От і ті люди, що Ви бачили, те ж саме - вживають обидві мови у спілкуванні з різними людьми, але більш-менш постійно. А Азіров Кіля НІКОЛИ не знав українську. Не вивчав, не використовував і не мав бажання. Бо є ***** і вона йому огидна.
Те, що Ви не бажаєте прийняти доводи, скидую на особливості жіночої натури, а не розумові здібності.

я почула ваші доводи) але я також чула як він достатньо гарно без азіровщіни відповідав на мові
аби не виглядати блондинкою я повинна зараз повірити вам, а не собі :)
Ок, якщо вам так буде легше жити :)

Назад
Зверху Знизу