andrecooper
A
Ти що гадаєш що я такий йовбак, щоб ще грощі платить за те від чого нудить?Та шо ж тебе так ламає, купи рошенку, може попустить![]()
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ти що гадаєш що я такий йовбак, щоб ще грощі платить за те від чого нудить?Та шо ж тебе так ламає, купи рошенку, може попустить![]()
Це так Вам бажалося почути, бо природа роботи нейронних зв'язків у мозгу єдина для всіх: постійне викоритання типових слів\словосполученнь створює шаблони, згідно яким людина надалі й спілкується.
Ваш варіант міг би бути у реальності за умов позаробочого (домашнього) спілкування виключно літературною українською мовою з письменниками та іншими діячами культури, тобто створилися б у нього в голові такі собі дві окремі мови. Сподіваюсь, бредовість цього явища вочевидь для всіх.![]()
останнім часом багато усілякої маячні пов'язаної із московією виявляється гіркою істиною. тому ймовірність того, шо прем'єр часів овоща саме шляхом висміювання мови проводив проросійську політику в нашій країні вважаю такою, що має місце бутиНу не знаю, мене не нудить. Спробував нещодавно (*****и пригостили) *****ське, справді трохи нудило, хз з чого роблять.Ти що гадаєш що я такий йовбак, щоб ще грощі платить за те від чого нудить?

- Летс ми спик фром май харт? Шулд бридж саппортс би инсталед ин э лэвэл ор виз булгин?
- Ин лэвэл бульгин, мастера
Еб твою мать! Опоры моста должны быть установлены вровень или выпирать?
Вровень выпирать, начальника.
А чего, собственно. Искандеры по-прежнему смеются, шо не так.Вата воет .
Это они збс придумали. А веселее всего то, что из "логики" запретителей следует простой вывод - какую бы хрень не делали местные бестолочи, выдавая ее аналогом приличного заграничного лекарства, конкуренции от этого самого приличного заграничного лекарства не будет - раз умеем, значит, надо запретить ввозить. Они конечно чото там собрались оценить качество местных аналогов, но ввиду таких перспектив сдается мне, что "оценивателей" просто купятВ *****е хотят запретить около 150 видов лекарств из США.
Вата воет . ***ла выбрали, теперь пожинают плоды.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ви уважно читали написане мною? Спробуйте розмовляти протягом півроку язіровським язіком і потім швидко переключитись на літературну мову, я подивлюсь, як у Вас це вийде без практикування української. З точки зору біології, нейронні зв'язки (у нашому випадкуцікаво, чому це ви сподіваєтесь на очевидність маячні?останнім часом багато усілякої маячні пов'язаної із московією виявляється гіркою істиною. тому ймовірність того, шо прем'єр часів овоща саме шляхом висміювання мови проводив проросійську політику в нашій країні вважаю такою, що має місце бути
Дом построен благодаря стеклотаре.
Дом построен благодаря стеклотаре.
В СССР мясники и приёмщики стеклотары были представителями высших слоёв общества
Ну, пусть теперь сидят голодные, *****ы.У Росії під Воронежем співробітники прикордонного управління ФСБ вилучили та знищили майже 11 тонн сала, ввезеного з території України.
ОДно ватонутое чудовище, *****ского типа, рассказывал, шо все сало у нас польское, своего нет в принципе. Походу последнее *****ам отправили.Нелюди,изверги. На святое руку подняли...низабудим..нипрастим...
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
На мішках із продуктом були маркувальні ярлики українською мовою
У Росії під Воронежем співробітники прикордонного управління ФСБ вилучили та знищили майже 11 тонн сала, ввезеного з території України.
Про це повідомляє ТСН із посиланням на сайт Россільгоспнагляду.
На мішках із салом були маркувальні ярлики українською мовою. Водночас прикордонники виявили три мішки з насінням вагою в 75 кг.
Видання нагадує, що у лютому росія ввела заборону на білоруську "молочку". Учасники ринку назвали таке рішення "безпрецедентним", адже значна частина російських кондитерів і виробників молочних продуктів залежать від білоруського сухого молока, бо в Росії сировини належної якості немає
Ви уважно читали написане мною? Спробуйте розмовляти протягом півроку язіровським язіком і потім швидко переключитись на літературну мову, я подивлюсь, як у Вас це вийде без практикування української. З точки зору біології, нейронні зв'язки (у нашому випадку
- безумовне використання тих чи інших слів) посилюється кожного разу у спілкуванні. І. відповідно, слабшають зв'язки (забуваються слова) без застосовування, без практики.
Звідси питання, Микола Янич десь викладав українську поміж роботою у парламенті чи вірши писав? Звідки в нього такі навички з'явились?

Ще раз - воно так не працює!я ж вам саме про це і пишу - навички були, і він їми скористався автоматично, саме в той час, коли припинив видавлювати з себе азіровщину. а ось навіщо була вся ця азіровщіна - це і є велике запитання.
таланоовита людина наш попередній прем'єр Микола Янович. створив власну мову троллінгу... окрім нього жодна людина так не паплюжила мову - протягом такого тривалого часу, бо навіть януквіч навчився читати тексти бездоганно![]()
Геній, мля