andrecooper
A
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Вони приїхали вирішувати свої проблеми на території воюючої держави з боку супротивника! Це, що найменше, було б системою захисту проти агресивно настроєного населення, з дуже важливих причин, між іншим. Да й взагалі це був би знак пошани до тих, хто їх приймає за цих умов.Они принципиально против какой либо государственной символики, и какой либо политики. За что их и преследуют в РФ.
Что и требовалось доказатьЯ, к примеру, отрезал бизнес, родственников, друзей и одноклассников из РФ навсегда. Узнав их позицию, конечно. Рубли продал сразу в 14-м. Тачку тоже бы продал, не сомневайся. Уроженец Луганска (звучит не хуже Лозовой?). И таких здесь большинство.
Но "полицай" же все-равно я, верно? Ты это очень горячо, многословно и убедительно доказал. Не могу не согласиться.![]()
1. они -враги, да
кто не понял - тот простите, но *****. Потому что как ещё яснее донести то, что нормальный думающий человек и сам мы понял, уже и не знаю. Но вы продолжаете обсуждать. Диагноз - *****ы.

А как же кровавая хунта, Правый Сектор и ******ы?!У меня жена из РФ а я харьковчанин. Отрезать я её не смог, просто взяли и по общему согласию переехали в Харьков
А как же кровавая хунта, Правый Сектор и ******ы?!
Провожали её, небось, как в последний путь?
Хотів би погодитись, бо часто такі акції влаштовуються усілякими ФСБ або під їх егидою, але перед Західом ми повинні виглядати білими та пухнастими за будь яким умов - меркельші та лоббісти так і чекають від нас поводу, щоб пом`якшити санкції проти *****ів. А тут ще й ініціатива Петра з автокефалією.бить морду надо тому, кто дал им дозвил на тусню
такале перед Західом ми повинні виглядати білими та пухнастими за будь яким умов
ніпідтримка усіх "сірих та хворих" - наш прямий обов`язок
так то і є політичний хід: якщо вони заборонені на росії, а ми їх приймаємо, то ... То це і є той самий маленький такий собі плюсик у копілку пресингу на перемовинах для нашої користі. Дивіться на це ширшеце наші особисті справи, про які захід навіть не потрібно інформувати, тм більше пояснювати, чому ми там якимсь сіромахам з мордору відмовили

Они уже с 10 лет проводят съезды на Металлисте.Откуда инфа?
Нормально!Новости мордора... *****
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
бабулька похоже бывшая палач НКВД-КГБ.Нормально!
Пишут же что бабульке ничего не будет.
Ну да, похоже.бабулька похоже бывшая палач НКВД-КГБ.
по старой привычке - в затылок.
Вопрос: Они *****ы которых нужно избивать на улицах Харькова? Они враги украинцам?
ширше, глибже та дальше в майбутнє за мене не дивиться жоден з нині живих фізично людейДивіться на це ширше

Хронология российских протестов:
1. "путин, уходи!"
2. Резиновые уточки
3. Воздушные шарики
4. Бумажные самолетики
----------- с е й ч а с м ы з д е с ь
5. Мыльные пузыри
6. Леденцы на палочках
7. Плюшевые мишки
8. Макраме и вышивка крестиком - поставь крест на режиме!