Обещают "разблокировать" телеграмм, если Дуров поможет разблокировать всё, что они заблокировали, пытаясь заблокировать телеграмм?
![]()

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Обещают "разблокировать" телеграмм, если Дуров поможет разблокировать всё, что они заблокировали, пытаясь заблокировать телеграмм?
![]()

Там где про орлов заржал в голос
Попалась просто, сама суть Геббельс-ТВ в одной пикче.
![]()
Фигня какая-то а не хвошист. Вот оригинал:![]()
Совковая классика, а не какая-то хвальшивка эрэфовская...
а разница не очевидна?ржать с блокировки телеги и одобрять блокировку вк у нас?
Это типичный представитель ВК и Одноклассников. Уверен, для него разницы нет.а разница не очевидна?
*****ы себе **** прострелили
То покажи, я ж тобі навіть лінки надав. І я не просто їх надав, я шукав за твоєю порадою:Як не хочу - то й не бачу.
А у тих титульних західних ЗМІ й гадки не мають про вказане тобою.Начни читать первоисточники, именно западные, титульные, уровня, скажем, Таймс, которые чуть не ежедневно достаточно чётко иллюстрируют отношение запада.
Вопрос остался открытым и по украинцам, что несут свои последние деньги на финансирование этих московских попов.
вимикай вже "режим москаля".То покажи,
Здається, Порох читає ХФ:И уже вторым слоем - ***** РПЦ с Украины
а разница не очевидна?

Это типичный представитель ВК и Одноклассников. Уверен, для него разницы нет.
т.е. по-твоему, телеграм - в плане своей роли - равнозначен вовсю юзаемым кремлядями для своих потребностей ****о-сетям?а так никакой больше.
Так не пиши того, чого нема. Я зазвичай намагаюсь свої слова підтверджувати фактами, а ви, зрадофіли, разносите усіляку хрєнь, навіть не намагаючись прослідити причини тієї чи іншої події.вимикай вже "режим москаля".
Й припиняй вже тут шарудітися на потіху *****ів.
На відміну від тебе - інші принаймні це розуміють. Й напевно не бажають бути зразком, який потім буде тягатися по *****ських ресурсах.
Ти навіть уяви не маєш, скіки мільйонів доларів ВК заробляв в Україні щорічно. А потім ті гроші спонсують ворожу армію. А так да, різниці майже немаУ *****ов рвения дурного больше, а так никакой больше

т.е. по-твоему, телеграм - в плане своей роли - равнозначен вовсю юзаемым кремлядями для своих потребностей ****о-сетям?
Ти - просто от сьогодні - добрих три години домагався, щоб, приміром, я - просто під пику *****ам - виклав щось паскудне про Україну. Й щоб потім *****и це потягли то себе - розповсюджувати.Я зазвичай намагаюсь