Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.

Контрольній в голову хотят?Посольство РФ в Лондоні вимагає доступу до Юлії Скрипаль
Посольство Росії в Лондоні вимагає доступу до доньки колішнього російського подвійного агента Сергія Скрипаля Юлії, яка прийшла до свідомості після отруєння.
Про це посольство написало у своєму Twitter.
"Хороші новини: Юлія Скрипаль, як повідомляється, благополучно одужує. Ми наполягаємо на праві бачити її відповідно до Консульської конвенції 1968 року", - йдеться в повідомленні.
Напередодні лікарі в госпіталі Солсбері повідомили, що Юлія Скрипаль добре відреагувала на лікування, але продовжує отримувати експертну клінічну допомогу 24 години на добу.
Юлія Скрипаль вже може спілкуватися, а також почала самостійно їсти та пити в лікарні.
Так Вы ж начнете неудобные вопросы задаватьТак Юра, ты совсем со мной не разговариваешь, или принципиально? Ну давай пообщаемся

Йурик не такойДля Москвича не существует неудобных вопросов.
Существуют только неудобные замкадыши...

Наоборот, продавай. Мы же знаем, что дело не в нефтяном пузыре, йурий. Это только начало
Тю, то хай спалить якийсь ТРЦ. Вже навіть прикладів купа, а їм підказувать потрібно

Захарова дала ОТВЕТ Лондону

ну это я цитировать не буду, а то Йурик точно не ответит Вам.У него *** сзади, что ли?
Настоящая бАярышня! Дочь баяна и боярки.Захарова дала ОТВЕТ Лондону
я то верю, а вот Йурик? поверит ли он что Вы с серьезным разговором к нему?да я же не всерьез, что Вы