Гааааааа.-Голосно заржав Опанас Свиридовїч.Довго перекладаєш, "знавець".
Мабуть козломорда щелепа заважає.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Гааааааа.-Голосно заржав Опанас Свиридовїч.Довго перекладаєш, "знавець".
Мабуть козломорда щелепа заважає.
Вот это они точно подметили.чтобы найти одну с георгиевской лентой или другой крамольный символикой, и занести очередного «военного преступника» в свою поганую скотобазу.
нахуя такому продвинутому челу баба? Замутишь там с Барбосом..."сейчас похуй кого ебешь это нориа!" ©*****! ищу давно бабу которая согласится на МЖМ
Мабуть тобі треба більш книжок читати.
Слухай, може в тебе пухлина головного мозку, тому ти такий?Бо ти зовсім вже нахитнувся.
Ну й що ти мені там червоним намагаешся довести?Слухай, може в тебе пухлина головного мозку, тому ти такий?
Вот это они точно подметили.
Усе с тобой зрозуміло
намагаешся
Може тобі допоможе, якщо ти самотик з рота виймеш?не знаеш мови як и ті кто тут намагаєтся
Dinalt дивне ти створіння тобі вже не один раз казали йти на чоловічий статевий орган і ще, зміни перекладач він як і твій розум вузький та не досконалий.
До тебя дурака когда уже дойдет, что я не русский и даже не славянин?динальт, смотри, мужик рубит правду-матку, настоящий русский мужик, точно как ты:
я за русский мир потому что там больше платят
в украине заработков на оплату коммуналки и аренду квартиры не хватает а не то что бы жить радоватся и быть счастливым патриотом
и если государство хочет что бы я был патриотом оно должно сделать в мегаполисах стандартные зарплаты в эквиваленте 40000-50000 рублей,какими они и являются в мегаполисах русского мира.
Да я уже понял, что языка ты не русского ни украинского не знаешь.Може тобі допоможе, якщо ти самотик з рота виймеш?
Да-да. Конечно. "Не кфалификованый" ты наш.Нахитнувся, до речі, не використовується в таких словосполученнях, від слова взагалі, та й слова такого в словнику нема, - це сленг.
Ти не здатний навіть вистроїти логічне речення українською, то ж іди куди тебе вже посилали не раз - така твоя доля сумна.
нахуя такому продвинутому челу баба? Замутишь там с Барбосом..."сейчас похуй кого ебешь это нориа!" ©