Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Та то ти ще не все знаєш...Був я якось років 5 назад під Дніпром в єврейських парниках, де клубнику для Москви ростили... Сажанці і технологія з Ізраілю, даже спеціально тренірованих шмелів для опилєнія купували і хімікати для компьютерного капельного поливу там же. Поразило два момента: 1. Хотів помити руки водичкою, якою ту клубничку поливають- робочі ворем*я не пустили, сказали шо кожу можу попекти. Клубнику то же не рекомендували пробувать. 2. Вечером їхав в город з управляющею всього цього хазяйства і з удівлєнієм почув (діло було в кінці мая) як вона сказала водітєлю шо нада підїхать по путі і в її знакомої купить клубнику. Мені, підохуєвшему, об*яснила, шо клубнику, яку вони фурами відправляють *****ам вона дітям і внукам боїтьця давать і сама не їсть.

Я только не могу понять при чём тут Харьков
Ма'am, давайте сделаем это в отеле Costes, что на Сент-Оноре. Там интерьеры подходящие!
Нет конечно. Это был риторический вопросИщешь логику у отравленных массированной пропагандой?

или стена подвинуться ))Ох уж этот тепловоз, не мог объехать
или стена подвинуться ))

Собсно видео уже год. Есть большие сомнения что оно до сих пор живое. Либо спилось либо ног лишилось.Лютый ****ец.
Собственно, ничего другого от *****ов не ожидал.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Я только не могу понять при чём тут Харьков
![]()
Уряяяя, мы уже Поляндия!Судя по всему, поляки подписали закон о сносе советских памятников в Харькове.

Еще Польска незгинела?Уряяяя, мы уже Поляндия!