Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

Президент за 4 роки так і не зміг схилити Раду до відміни депутатської недоторканності,
Я тобі по секрету скажу.Тіки ти нікому,ладно?Я,в далекій юності теж так і не схилив одну паняночку,років за п"ять.мабуть.А хотів.Щиро хотів.:збентежений:Ну..Не зміг.

a4ecdc.webp

А самое ржачное что ХФ на роисси заблокирован. Ростелеком и Мтс точно не пускают

Уже не в первый раз встречаю такие комментарии - раз гостей больше чем пользователей значит остальные из россии. Я вот всегда думал что гости это просто незарегистрированные читатели ХФ, ну или кто зашел на ХФ почитать, которые даже имея свой аккаунт больше читатели чем писатели и заходят не с него. При чем тут жители россии?

Тому що Володимир ****обол. Хоче щоб хтось сидів а нічого для того не робить, натомість співає дуетом з моськовським гостєм по нотах ***ла.
Зайшли парою у тему, накинув лайна на Президента України і провокує ****. Щоб обговорення РПЦ у ****і втопити. Каюсь. Повівся. Дуже вже кортіло старого хамла потролити. У якого, схоже, ікона ***ла висить на стіні. Хто ще з президентів на цій планеті може відмінити у своїй країні будь-що? Або посадити когось, на розвагу піплу, бо піпл того хоче? Владимиру не подобається Президент, який нездатен *** на Констітуцію покласти (про *** покласти, тут у переносному, жодного ****ізму), а я іншого, здатого, крім ***ло, не знаю.

+1000500:браво::пиво:

***, я думал томас месяца два назад уже дали. А похоже на то, как гиви ДАП брал многократно и ***ло ИГИЛ в Сирии окончательно побеждал 3 раза.

Не тількі підвірья полихнуло!

тато прив'язав москаля до колоди і разом з колодою його пилить повільно ржавою пилкою. Син питає до нього:
- Тату, ну що, у Вас немає рушниці, щоб його **********?
- Маю, синку, маю...
- Тату, ну що, у Вас немає сокири, щоб його зарубати?
- Маю, синку, маю...
- Тату, ну що, у Вас немає мотузки, щоб його повісити?
- Маю, синку, маю...
- Так у чому ж справа?
- Розумієш, сину, я маю час та натхнення.
Тількі сьодні зрозумів витонченість помсти. Навіщо надапвати Томос довго, дуже довго!!! Аж прикро, що дуже скоро новий пердакорвач доведеться вигадувати.

ЗІ Монова вже знає. Тепер потроху, то всовуючи то попускаючи, без лубріканта, з відповідними маштабу події ****ьними муками, ********** дивитеметься серіал "Україна вступає в НАТО".

Уже не в первый раз встречаю такие комментарии - раз гостей больше чем пользователей значит остальные из россии. Я вот всегда думал что гости это просто незарегистрированные читатели ХФ, ну или кто зашел на ХФ почитать, которые даже имея свой аккаунт больше читатели чем писатели и заходят не с него. При чем тут жители россии?

Я теж. Але, є юзери, які спинним мозоком чують хто звідки, і банять ***. Треба довіряти їх чуйці.

Не тількі підвірья полихнуло!

Тількі сьодні зрозумів витонченість помсти. Навіщо надапвати Томос довго, дуже довго!!! Аж прикро, що дуже скоро новий пердакорвач доведеться вигадувати.
:клас:

Как и агония ****и. Хотелось бы раз йобнуть- и все, но как украинцев они убивали всегда мучительно, так и им придется ******* под гыгыканье и гопак
Мстить нужно хорошо подготовившись и с холодной головой

Я теж. Але, є юзери, які спинним мозоком чують хто звідки, і банять ***. Треба довіряти їх чуйці.

То ви кажете вже про "пользователей". Але тут багато хто думає що "гости" це жителі росії і чуйка тут ні до чого. По-моєму просто помиляються.

А что , президент может своим указом снять неприкосновенность ? Депутаты должны проголосовать а он подписать. Проголосовали ? Какие вопросы ?
Та то ***ня, он ещё должен своим указом должен снизить цену на газ, водку и спички.

То ви кажете вже про "пользователей". Але тут багато хто думає що "гости" це жителі росії і чуйка тут ні до чого. По-моєму просто помиляються.

Стопудофф. Не може ж помилятися юзер з нікнкймом на честь "5-го зенитного ракетного дивизиона 77-й зенитной ракетной бригады (в/ч 67987-В) ". Я так розумію сторінка біографії, якою пишаєшся?

Стопудофф. Не може ж помилятися юзер з нікнкймом на честь "5-го зенитного ракетного дивизиона 77-й зенитной ракетной бригады (в/ч 67987-В) ". Я так розумію сторінка біографії, якою пишаєшся?

И, заметьте, ни одного забаненного белоруса.

Та будь хто може помилятись. Тому й запитав - оте пользователей стільки-то, гостей стільки-то хіба каже про приналежність до країни?
А шо не так з ніком? До чого тут "пишаєшся", невже цікаво як я його вибирав?

Назад
Зверху Знизу