Статус: Офлайн
Повідом.: 19988
Повідом.: 19988
Кандидат у жінки ***ла.Кастінг.А эта хто?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Кандидат у жінки ***ла.Кастінг.А эта хто?
Почему? Губами и ртом работала, губы там рабочие, разработанные, сами в трубочку складываютсяНу, и не работала ж никогда.

А, чё ей херово выглядеть? Она как Ленин, нигде не работала.Та ну. Тётке под 60 уже ж всё-таки. Для её возраста Юлька отлично выглядит.
Почему? Губами и ртом работала, губы там рабочие, разработанные, сами в трубочку складываются

Йурий, это днище. Интерьерчик видел, надеюсь.Креатив, понимать нужно!
Это не работа, Фёдор. Торговать отверстиями - это совершенно не работа.Почему? Губами и ртом работала, губы там рабочие, разработанные, сами в трубочку складываются
Элиаблядель. Була тут така.А эта хто?

ССО работает.Обожаю такую форму подачи хорошего материал

Якась *****ка намахана.А эта хто?
Та ещё и на олх...
![]()
Здесь ещё и видео есть, на ХФ не влазит чего-то...
Фу ты божа, я уже черте шо подумал. Любовница Пшонки чи шо подобное...Якась *****ка намахана.
А Захер козявки из носа достаеть и ест.Мотрыло здесь какое то уже синее. И эти полосочки на морде... Гамадрил.
Доречі, якось давно ще до війни, довелося поспілкуватись с одним піарником.Як він мені пояснив імідж ю.в ( ще той, з косою) цілеспрямовано направлений в більшості на чоловічу аудиторію.Мовляв, для жінок-політиків є певний етикет в одязі, який не передбачає підкреслення жіночих принад, а ближчий до форми.Бажано прямі лінії силуету, стримані аксесуари, ніяких міні та занадто високих підборів і тд. Тоді юв носила такі собі дуже приталені костюми в стилі шанель+ туфлі на високих підборах і платформі+ перли.Як мені пояснили тоді- так вдягається жінка, яка розглядає свою жіночність як певний додатковий козир, який можна розіграти.А в сучасному світі чимало жінок політиків, і на перемовинах наприклад, на стать не роблять ніякої знижки.Тож юв мала тоді не дуже вдалий імідж з точки зору політичного етикету, хоча мені як дівчинці подобалось
как не работала?! Говорили, она на "Днепршине" сама, без погрузчика, шины штабелировала. Даже сейчас она может взять Власенка одной рукой за матню, а другой за шиворот, и..А, чё ей херово выглядеть? Она как Ленин, нигде не работала.
.Вана працює. 
три жмура руской весны)))
![]()
Угу катафалк для жоподятловЭто "Вида"-труповоз для ВИПов маладой республики?