Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

россия напала на Украину

Не звертаючи увагу на постійні гиденькі висери й відгодували таких жирних гівнюків.
Мочити їх треба в зародку, а не терпіти.
Бо буде потім: мир, дружба, балалайка і ХНР на додачу.
У нас вистачає ******, які з радісним виском стрибнуть в це болото - на них це тотальне зрадодрочерство і розраховане.

Так це можливо не правильно,я згоден з тобою,пробував не виходить все одно дратують ці кат-цапосвинособаки і українські гниди.

*****ов готовят к внутреннему "можем повторить" .:D

4fefag.webp

І я цілком згоден зі старою кошолкою - нема що робити *********кам у цивілізованому суспільстві. Не те, щоб я полюбляв усілякі ФБ, та за відсутністю там слопатоєдів інші відчуватимуть більшу розкутість.
Сподіваюсь на скоріше прийняття цього закону:

fjff9g.webp

Я писала, что якщо выделить один город какой-нибудь в качестве столицы Европы, то подошел бы один и при этом он у *****ов. А тема как раз, что там у *****ов. .

Почему один?
Барселона прекрасна.
Рим - ещё лучше.
Географический центр - вообще в Украине, так что, Киев тоже подходит.
Причёми тут Европа к *****ам? *****ы вообще не интересны ни кому были бы, если бы не лезли со своей экспансией.

В Астрахані, Казані, Самарі...? Я загубився в здогадках. Чи може в нафтогазоносному, алмазоносному, кольоровометалічному Сибіру десь?
І ти не плутай ***лові гроші зі своїми власними що за мкадом, що всередині - живуть самі жебраки та кілька їхніх господарів :D

Так а Астрахань до чого ближче, не зручно відповідати? :D

"Шесть мостов рухнуло за месяц в РФ. "
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу