Статус: Офлайн
Повідом.: 4941
Повідом.: 4941
Трішки офтопу .

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Банк отмывал 10 млн $ в день. В отмывании фигурирует ФСБ и племянник путина.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Трішки офтопу .
От саме тому народ і повинен думати і обирати у місцеві і потім усі інші законодавчі та виконавчі органи влади. Щоб перші робили нормальні закони, а другі їх перетворювали у життя, а не кидали стріли один на одного. А ці вилупки навіть на роботу не ходять. Хоча й правильно : або народ робить висновки та на наступних виборах ставить галочку усвідомлено, або залишається стадом на чолі з *****асами.Єто иллюзия. При должном контроле - можно обеспечить выбор без выбора.
Именно по этой причине нет графы "против всех". Ты ОБЯЗАН выбрать из того, что дали. Вот притывсихи и голосуют кто за кого. Ну и телеканалы плотно работают с населением. Их петя не контролирует.
От давай подивимось, скіки *****асів проголосують за нього, - впевнений, немала кількість збереться. А якщо воно ще пройде у парламент, взагалі зашквар буде. А ти кажеш, нема вибору.Я думаю, что эту старую гэбэшную суку надо распять в трусиках, посадив на пирамидку.
ОМОН - ну просто надо ****ить. "Потому, что гладиолус"(С)
Я думаю, что эту старую гэбэшную суку надо распять в трусиках, посадив на пирамидку.
Під вибори буде операція Савченко2 щоб вже напевно гебіст і аферист потрапили в ВР.От давай подивимось, скіки *****асів проголосують за нього, - впевнений, немала кількість збереться. А якщо воно ще пройде у парламент, взагалі зашквар буде. А ти кажеш, нема вибору.
Про кого мова?гебіст і аферист
Мертвечук і рабіновичПро кого мова?
А почему эта поебота до сих пор на свободе? Ну, то-то.Під вибори буде операція Савченко2 щоб вже напевно гебіст і аферист напевно потрапили в ВР.
Поеботы на свободе много.За шо конретно єтих двоих можно закріть?А почему эта поебота до сих пор на свободе?
А почему эта поебота до сих пор на свободе? Ну, то-то.
Не надо вестись на этот цирк, пацаны с баблом всё уже порешали между собой.
Пипл хавает. А надо разобщить граждан, поссорить их, а на это никаких денег не жаль, лишь бы не сплотились и не выпиздили их *****.Если бы порешали, цирка бы не было. Зачем бабло выкидывать на ветер?...