Проездом из городу Парижу.
Спс !Ты меня вразумила,что ганя все парижы покорила,а теперь остались только ***** ****и непокорёнными

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Проездом из городу Парижу.
DZIKI BELARUSALIM
@GrandAndrei
Сборная России встала с колен, а сборная Уругвая застегнула ширинку и закурила ...
в типовий несмакНо после жизни с *****ами превратилась в
з тою різницею, шо ***ло не розважає курочок на новосибірській птахофабриці, а всього лише цьомкає маленьких хлопчиків в животик.У неё с ***лом один поастический хирург на двоих?
.В мадам дуже дорога сумка. Сукня і взуття , я впевнена також недешеві.Чого ж вона така страшна, я не знаю.
![]()
Вспомнился анекдот:Але вона не страшна
ЗГАДАЛОСЬ з хулiганського дитинства :
"В тебе платячко рябе!
Мабуть ,виiбу тебе!!!"
Напомнила Лолиту, когда переехала к *****ам.
Но после жизни с *****ами превратилась в
![]()
это гмо не знает,что такое щётка для волос.в типовий несмак![]()
Є таке діло.Це той випадок коли ніби грошей багато, а смаку немає.
Це як у нас пшонкастайл.
Тут от постили у тві,*****и до речі.В мадам дуже дорога сумка. Сукня і взуття , я впевнена також недешеві.Чого ж вона така страшна, я не знаю.
![]()
мені цікаво, чого вони там всі розпатлані. ну, геть всі ьаьи. мода така?в типовий несмак![]()
Є таке діло.Це той випадок коли ніби грошей багато, а смаку немає.
Це як у нас пшонкастайл.
Тут от постили у тві,*****и до речі.В мадам дуже дорога сумка. Сукня і взуття , я впевнена також недешеві.Чого ж вона така страшна, я не знаю.
![]()
"В тебе платячко рябе!
Та не.Є таке діло.Це той випадок коли ніби грошей багато, а смаку немає.
Ну, ок.Лорак споганила себе силіконом по *****ській моді(припускаю,шо фото вона зробила після процедури).Але сама по собі вона гарна.Ну шо споганила себе - то хто ж ій лікар.если это слепленное хирургом из силикона чучело не страшная.
А мне вообще неинтересно с какой прической они в Гааге сидеть будут.мені цікаво, чого вони там всі розпатлані. ну, геть всі ьаьи. мода така?
Ага. На лицо ужасные, добрые внутри.... )))))Але сама по собі вона гарна
Та не.
Лолита при дворе Пугачевой типо шута. Специально и фигуру себе шутовскую сделала, и одевается также. Они два шута были с Цекало. Цари всегда любили у своих ног держать кривых и убогих. Вот и Лолите заказов на концерты перепадает. А с нормальной фигурой хрен бы она кому там здалась, и уже б загнулась с голоду.
Ну, ок.Лорак споганила себе силіконом по *****ській моді(припускаю,шо фото вона зробила після процедури).Але сама по собі вона гарна.Ну шо споганила себе - то хто ж ій лікар.
прошло лет 50. а колхоз остался колхозом.
![]()
мабуть немає грошей на перукарямені цікаво, чого вони там всі розпатлані
сверху-гарненька,
а внутри-гниленька...