Бухаю.. Ностальгую... Жалкую про втрачений час та життя наших хлопців

*****і *****и! Самі не живуть, та оточуючим не дают

тварюки
Але я досі пам'ятаю як я здивувався тому мільону адекватних людей, які вийши на Майдан. Для мене це було зламом усіх стандартів і шаблонів. Я і не розумів скільки адекватних та замовідвертих людей є поруч зі мною.
Я вже декілка років думав про еміграцію звідси и вважав усіх оточуювиих *****асами... Та як виявилося більшисть ціх *****асів зайняли чергу на виїзд до Бєлгороду до кінця лютого 2014. Та виявилося, що усі вони були "братськіми" москалями. Абсолютно усі, кого я вважав *****асми і запитував як їх земля носить... І ось спрацював якийсь фільтр... І мені стало легше спілкуватися з оточующіми. Усе гівно зникло...
А волонтерам "ангелам добра" реальна подяка. Їх багато загинуло на цій війні

і ми ще не одно деситиріча будемо згадувати та шанувати їх, не менш ніж наших захисників.
Далі буде... Слухайте поки що музику...
ЗІ
Я досі не розумію як я перейшов на українську. Але... Я останні роки багато спілкуюся з найближчим зарубіжжям. Я розумію польску, білоруську, частинами литовську і чеську.
Хоча я добре розумію, що можу запхнути за пояс будьякого росіянського лінгвіста.
І ось я розумію, що не в ту мову вникав і занурювався
Я у тому році усіх оточуючих османців під час відпустки учив "Слава Україні". Цього року буду їх вчити "Героям Слава!"