Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

Ведь то же самое запостили ровно перед тобой!
А тут многие постят не читая, типа "чукча не читатель", по 5 раз одно и то же в разных ветках всплывает, иногда аж читать тошно уже. Надо Димоксу сделать фильтр на форуме для одинаковых ссылок и постов

А тут многие постят не читая, типа "чукча не читатель", по 5 раз одно и то же в разных ветках всплывает, иногда аж читать тошно уже. Надо Димоксу сделать фильтр на форуме для одинаковых ссылок и постов
Не, ну то, что на ХФ чужие посты читают только с целью доебаться, я уже знаю. Но запостить одинаковую информацию даже не через сообщение, а тупо подряд - это надо иметь особую, инфоблядскую подготовку!

а тупо подряд - это надо иметь особую, инфоблядскую подготовку!
"чукча не читатель",
Заёбует когда одно и то же с телеги по разным веткам некоторые форумчане распространяют, наверное количество своих постов набивают. Ну раз притянул, выставил в ветке про русню, нахуя ещё тянуть это в ветку про Штаты, про войну и т.д.??? А есть такое за некоторыми ХФорумчанами, вот только нахуя оно им надо? Кучей звёздочек на аватаре красоваться или любоваться?

запостить одинаковую информацию даже не через сообщение, а тупо подряд - это надо иметь особую, инфоблядскую подготовку!
Или проще - запостивший до того - у него в игноре :незнаю:

А так эта "болезнь" постить дубли не читая других - это во всех темах

Part11, ты точно не тетерев? Ведь то же самое запостили ровно перед тобой! Или пока не облегчишься здесь, душа не на месте?
Добав його в ігнор, світ стане трішки світлішим.
Screenshot_2025-03-18-21-52-54-844_com.android.chrome.webp

В росії різко знижується об'єм автоперевезень. "Страна опустєвшіх фур"- стаття з такою назвою вийшла на їхньому ресурсі АТИ. Сюди не тягну, але Владімір Многомах йде за графіком. Повторюся,- якщо Штати не вчинять щось зовсім підле по відношенню до України і Європи (типу відміни санкцій), то русню чекає банківська, а потім і системна криза вже цього літа. Безвідносно до стану справ на фронті. Навіть за повної зупинки бойових дій. ***** *****!

а що за апарат? китайський?
(в них начебто непогані були ванатжівки, мерседесівської ліцензії)
Там зараз майже все китайське. Апарати нормальні. "Дєло било нє в боббінє - долбойоб сідєл в кабінє". Як я вже казав, постійно відслідковую автоперевезення в мордорі. Причому очима самих перевізників.

Повторюся,- якщо Штати не вчинять щось зовсім підле по відношенню до України і Європи (типу відміни санкцій), то русню чекає банківська, а потім і системна криза вже цього літа. Безвідносно до стану справ на фронті. Навіть за повної зупинки бойових дій. ***** *****!
запам"ятаємо твій ХФвіт. :мораль:

Там, навколокремлівській тусовці зараз разброд і шатаніє. Всі хто може - пиляють бабло. Потанін (явно не останній в цьому кодлі) потребував повернути курс фубля до 100. Тобто курс то щось таке явно не ринкове.

Тобто курс то щось таке явно не ринкове.
а я це вже третій рік кажу. (та й не лише я), якщо потанін експортер сировини на зовнішні ринки, йому звичайно вигідний курс 100 та вище.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу