Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

Кончені люди. Цікаво, ця стара піз..а хоч раз була в Україні. Та вона х,,й її на мапі знайде. Йобнута, просто йобнути хробаки (гомункули))))
Возможно, была. Возможно, даже выросла в Украине. У меня тетя примерно такая же. Выросла в Харьковской области в Червоном Донце. Сейчас живёт в подмосковье. А говорит примерно так же, как на видео. Мол, мы же один народ, нам же нечего делить, зачем вам независимость и далее по тексту, примерно как в видео. Я знаю, что она хорошая женщина. Просто очень глупая и обдолбанная пропагандой. Смешно то, что она сама говорит, что телевизор не смотрит, но дома на фоне постоянно работает. Но я так же понимаю, что если услышу, особенно сейчас, что-то подобное, могу не сдержаться. Последний раз с ней общался в 2015. Дальше просто не хочу.

Міжнародний кримінальний суд видав ордери на арешт Шойгу і Герасимова

(Ордер на арешт путіна МКС видали ще у лютому 2023 року)

а ще московію внесли у список країн- спосорів торгівлею людьми

"Звіт охоплює наступні 13 країн, у яких документально підтверджено "політику або схему" торгівлі людьми, торгівлі людьми в рамках фінансованих урядом програм, примусової праці в пов'язаних з урядом медичних службах або інших секторах, ****уального рабства в урядових таборах, а також працевлаштування або вербування дітей-солдатів", - ідеться в повідомленні.

Зокрема, до списку занесено,

• Афганістан;
  • Білорусь;
  • Бірма;
  • Китай;
  • Куба;
  • Еритрея;
  • Іран;
  • КНДР;
  • росія;
  • Південний Судан;
  • Судан;
  • Сирія;
  • Туркменістан.
чудова кумпанія! всі свої

Есть ответ на этот вопрос. Погибают, так как нарушили правила пересечения государственной границы Украины. Собственно, это касается, в том числе, и русских вояк.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

1719342065818.webp

Вся подборка:

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Який, в сраку, БК?!? Це ж НДІ. То відбувся вибух у голові робота Фьодора, коли він послухав останні заяви Д. Алкогольовіча Madвєдєва. )))
тоді мабуть недогорівший Хвьодор вирішив там прослухати черговий висер мудьвєдєва

Назад
Зверху Знизу