Сразу нет. А вот по итогу… вот тут я бы ручаться не сталвсіх все одно не вб"є.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Сразу нет. А вот по итогу… вот тут я бы ручаться не сталвсіх все одно не вб"є.
та хоч би 99,9% людства загине (що фантастика), 0,1 відсотка для відновлення популяції і навіть цивілізації достатньо. я не вважаю, що взагалі буде обмін ядерними ударами. наприкінці 2022 боявся так. зараз - ні. а ваш підпис взагалі лунає позитивно!Сразу нет. А вот по итогу…
Моя подпись была сделана до вчерашнего дня. Как-то после вчера оптимизма поубавилось…та хоч би 99,9% людства загине (що фантастика), 0,1 відсотка для відновлення популяції і навіть цивілізації достатньо. я не вважаю, що взагалі буде обмін ядерними ударами. наприкінці 2022 боявся так. зараз - ні. а ваш підпис взагалі лунає позитивно!
а мало б прибавитися. коли у диктаторів все добре і мегаполіси руїнами лежать під ногами їх крокуючої армії вони з пропозиціями переговорів в "останній-преостанній раз" не вилазять. мені стало зрозуміло, нащо венесуела та зімбабве приїздили на "економічний форум". ділитися досвідом "розвітку економіки" з ключовою ставкою ЦБ вище 50%Как-то после вчера оптимизма поубавилось…
В таком случае я совсем не понимаю суть происходящего. Он года полтора ****ел без умолку как дурной попугай про «реалии на земле». Ну то есть «дайте мне забрать то, что я уже взял и разойдемся, чего вы такие злые?». И вот теперь реалии на земле ему уже не нужны. Ему нужно большее. Ему нужно чтобы все перед ним раком стали.а мало б прибавитися. коли у диктаторів все добре і мегаполіси руїнами лежать під ногами їх крокуючої армії вони з пропозиціями переговорів в "останній-преостанній раз" не вилазять. мені стало зрозуміло, нащо венесуела та зімбабве приїздили на "економічний форум". ділитися досвідом "розвітку економіки" з ключовою ставкою ЦБ вище 50%
чітко у відповідності до своєї обісраної конституції.И вот теперь реалии на земле ему уже не нужны. Ему нужно большее
кітай прижав після оголошення нових санкцій ("давай пиня, припиняй свою ***ню"), і економісти та фінансісти вже у відкриту побачили чорних лебедей на небокраї, що зобразили у папочках, які в нього на столі.Чего это он такой борзый? Почему выдвигает заведомо невыполнимые ультиматумы?
радянська звичка, коли наприкінці 89го горбі з трибуни волав "ніхто і ніколи не буде нам диктувати свою волю". ну і сподіваючись ще на якісь воєнні успіхі не бажає деморалізувати генералітет та армію.Какого хера он базарит с позиции силы
то по дефолтна скрепа. але не у глобальних масштабах.«идите все *****. Убивал, убиваю и буду *******»
Моя подпись была сделана до вчерашнего дня. Как-то после вчера оптимизма поубавилось…
це очевидний гопнічеський пассаж Заходу (за Європу та теракти я дуже переймаюся): от "бачите, я за мир, я реальні варіанти пропоную, давайте тисните на Україну та десь посередені і домовимося, а як війна триватиме - то винні саме ви, я в останнє-преостаннє попереджаю".А у меня оптимизма добавилось.
Нет. Все ровно наоборот. Он сознательно зарезал любые переговорные инициативы. «Отдавайте мне территории, находящиеся под вашим контролем, признайте их моими, откажитесь от нато и снимите санкции и тогда я согласен ВЕСТИ ПЕРЕГОВОРЫ» - на человеческий язык это переводится как «в рот я **** ****ые переговоры». Имхо, никак иначе.це очевидний гопнічеський пассаж Заходу (за Європу та теракти я дуже переймаюся): от "бачите, я за мир, я реальні варіанти пропоную, давайте тисните на Україну та десь посередені і домовимося, а як війна триватиме - то винні саме ви".
Не переговоры ему не нужны, а он готов без них обойтись, но готов и на "компромисс" в виде каких-то территорий. Задирание ставок налицо - четко перед Швейцарией, но он готов и продолжать давить, это однозначно, потому что ебнутое плешивое ***ло.Нет. Все равно наоборот. Он сознательно зарезал любые переговорные инициативы. «Отдавайте мне территории, находящиеся под вашим контролем, признайте их моими, откажитесь от нато и снимите санкции и тогда я согласен ВЕСТИ ПЕРЕГОВОРЫ» - на человеческий язык это переводится как «в рот я **** ****ые переговоры». Имхо, никак иначе.
У меня тоже мелькнула мысль что он просто задрал изначальные переговорные требования, но потом я понял что если бы он просто хотел пойти на переговоры с завышенными требованиями, то озвучивал бы их кулуарно, а не публично. С таких публичных базаров с такими понтами откатываться назад сложнее.
Поэтому вывод здесь один - переговоры ему не нужны.
Не було в *****ських казках драконів.В сказках драконi нi зря рускiй дух чуялi сразу.
Пiхуй, мова не про них.Не було в *****ських казках драконів.
тут питання "відкочуватися для кого"? для внутрішнього стада? та вони радітимуть за півроку будь якому завершенню, а борзих та балакучіх "патріотів" швидко відправлять у небуття.С таких публичных базаров с такими понтами откатываться назад сложнее.
так, це очевидно. він ще не настільки ослаблений, аби про них благати. просто оголосив свої забаганки (нічого нового насправді) і чекатиме січня 2025 та трампа, сподіваючись, що "чорні лебеді" пролетять боком.Поэтому вывод здесь один - переговоры ему не нужны.
то оригінал: від сумної кобили сидів за 5 метрів.посмотрел 3 минуты его чвяканья-***канья - с ним реально какие-то проблемы или двойник бракованный,
А Змiй-Горинич?Не було в *****ських казках драконів.
Головне що з *****ні збили спєсь і поступово привчають до поразки.це очевидний гопнічеський пассаж Заходу (за Європу та теракти я дуже переймаюся): от "бачите, я за мир, я реальні варіанти пропоную, давайте тисните на Україну та десь посередені і домовимося, а як війна триватиме - то винні саме ви, я в останнє-преостаннє попереджаю".
щось мені здається, логічною відповіддю буде посилення ЗСУ бодай потужнішими засобами ураження, та якісь нові фінансові капості проти московії.
Горинич нє дракон. Он мутант.А Змiй-Горинич?
з іншого боку, протягом місяця у ***ла справи щось взагалі зіпсувалися: "наступ з півночі" скукожився, на червоні лінії всі публічно *****ли та уражають й надалі НПЗ, локатори та шемякіно, а тут ще й нових санкцій підвезли (і очевидь, що валютні - дуже неприємні і болісні, хоча й очикувані). тому диктатор мав вийти та щось бодреньке прокрякати, аби свої ж на спину не плювали. тому, ті його "ініціативи" - пшик ні про що, без наслідків. з плюсів для нас - чергове нагадування світу про недоговороспроможність неадекватного та їбанутого диктатора.Головне що з *****ні збили спєсь і поступово привчають до поразки.