Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Вот это действительно странноСтранно ,могли бы этого уйобка и оставить ,получил бы пару проц.Все равно ***лу за 90 нарисуют
Может у них инструкция давно написана ,они ее и выполняютВот это действительно странно
Як на мене, так дуже логічно. Висунули цього клоуна для створення ілюзії про демократію. І щоб бидло побачило цього недолугого і остаточно впевнилося, що нема ніяких альтернатив ***луСтранно ,могли бы этого уйобка и оставить ,получил бы пару проц.Все равно ***лу за 90 нарисуют
Вот и я о чём. Хорошо помню, что была. Не догадался кадры из "Шарите" глянуть.Вроде носил
![]()
![]()
а заодно цією болванкою перевірили: антивоєнний запит у стаді (0), рівень дійсного запиту на іншого кандидата (0)Як на мене, так дуже логічно. Висунули цього клоуна для створення ілюзії про демократію. І щоб бидло побачило цього недолугого і остаточно впевнилося, що нема ніяких альтернатив ***лу
Саме така заодно цією болванкою перевірили: антивоєнний запит у стаді (0), рівень дійсного запиту на іншого кандидата (0)
Ілюзія була б повніше ,як би він брав участь .Шансів ніяких .Лише ілюзія.Як на мене, так дуже логічно. Висунули цього клоуна для створення ілюзії про демократію. І щоб бидло побачило цього недолугого і остаточно впевнилося, що нема ніяких альтернатив ***лу
А якби проголосували "по приколу"? Навіщо ризикувати? А так наочно продемонстрували недолугість псевдокандидата.Ілюзія була б повніше ,як би він брав участь .Шансів ніяких .Лише ілюзія.
Х.з Виздихали б вони там і долугі і недолугіА якби проголосували "по приколу"? Навіщо ризикувати? А так наочно продемонстрували недолугість псевдокандидата.
Та якби жХ.з Виздихали б вони там і долугі і недолугі
Кстати, интересный факт. В разное время двум разным людям (одинаково далеким от политики) предлагали стать президентами своих стран.Не далее как вчера на сайте вспоминал...
"…Цікаво — іноді імпровізовану сцену підсвічували прожектором зеленого світла. У ході п’єси гості Смарагдового міста отримували схожі окуляри. Мовляв, інакше їх засліпить велич та краса володінь Джеймса Гудвіна (це ім’я та прізвище у постановці були відсутні).
Нагадує сучасну Україну, чи не так?.. Багато громадян вже зняли та розбили віртуальні окуляри «кінця епохі бідності». Та чекають на розв’язку драми з шістко… шостим. Ті ж, хто товаришує з логікою, їх не надівали від початку."
Но 73% (в Харькове - 90) таки надели. Всеобщее избирательное право. Голосуют все желающие, независимо от умственных способностей.
Та отож, всему раша стаду *****, но для Запада могли бы и цирковое представление организовать, Цирк уехал а клоуны остались,Странно ,могли бы этого уйобка и оставить ,получил бы пару проц.Все равно ***лу за 90 нарисуют
Да стратил Гена, надо было красную носить, и всё бы было в шоколаде,Ну ,что то оранжевое ,а это не считается
Какой риск, при тотальном контроле? На избирательном участке двойной комплект бюлютеней, что надо то и нарисуют, а потом сделают оргвыводы,А якби проголосували "по приколу"? Навіщо ризикувати? А так наочно продемонстрували недолугість псевдокандидата.
Всіх зафіксували камери,взяли на олівець і будуть уважно спостерігати.а заодно цією болванкою перевірили: антивоєнний запит у стаді (0), рівень дійсного запиту на іншого кандидата (0)