Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

Спустя 8 месяцев войны позиция Кремля по поводу переговоров с Киевом кардинально поменялась.
Власти РФ снова призвали Украину к переговорам.

Переглянути вкладення 13209824 Переглянути вкладення 13209823

Кремлю срочно нужны переговоры с Украиной, чтобы добиться перемирия в войне и остановить контрнаступление ВСУ.
За последние месяцы россия уже потеряла все территории Харьковщины, которые ей удалось захватить в ходе полномасштабного вторжения. На очереди потеря и значительной части Херсонщины с областным центром.
________________________________________________________________________________

Денацифікували-денацифікували, та й не виденацифікували. Тож тепер намагатимуться "домовлятися".
Хоча в ****нському розумінні домовленість має бути вигідною лише для орків - залишити собі все окуповане та вкрадене.
Навряд чи відповідь Києва їх потішить.
Бо її сенс буде приблизно такий: "Запхайте собі куди хочете ці свої "хатєлкі" - і йдіть слідом за своїм кораблем".
Хоча слова, звісно, будуть підібрані більш-менш ввічливі. Дипломатія ж.

Відразу видно - на оркостані «вільні новини», такі «вільні», що їм навіть дектують як саме треба казати😂

Российские военные пропагандисты продолжают бить тревогу из-за ситуации в Павловке, где ВСУ уже несколько суток громят подразделения ВС РФ, все еще находящиеся в селе и на его окраинах.
При этом российские потери гораздо больше, чем ранее озвучило Минобороны РФ, реагируя на разгоревшийся скандал.
Российский "военкор" Алексей Суконкин в своем телеграм-канале сообщает -
Переглянути вкладення 13209832

накидайте туда в чат ****а этим ****ям продажным.
Сраная гыдота :***: :буе::***:

Российские военные пропагандисты продолжают бить тревогу из-за ситуации в Павловке, где ВСУ уже несколько суток громят подразделения ВС РФ, все еще находящиеся в селе и на его окраинах.
При этом российские потери гораздо больше, чем ранее озвучило Минобороны РФ, реагируя на разгоревшийся скандал.
Российский "военкор" Алексей Суконкин в своем телеграм-канале сообщает -
Переглянути вкладення 13209832
Що, сцикуни, у яких «сильна армія», а шо сталося? Щось не так? Здохло набагато більше, ніж вам пи.дять?😂 Ах ви га.дони **********, на.уя ви тоді лізли до нас?!?? Ото пи.дуйте у свій оркостан, або наші хлопці із зсу вам наваляють, ви знаєте вже, ми можемо!!💪💪 Ви в нас дохли, дохните, і будете завжди тут дохнути!! А вам завжди ваші будуть пі.діти про «сильну армію»😂 Москальска погань! Слава Україні, запам'ятайте ці золоті слова!

Фу!!! Яке лайно!! Дозор, про який чат Ви казали? Де він? Я наваляю туди лайна! Я даю 1000 дизлайків і буряків цьому, не Вам звісно, а тим продажним ****ям!

Фу!!! Яке лайно!! Дозор, про який чат Ви казали? Де він? Я наваляю туди лайна! Я даю 1000 дизлайків і буряків цьому, не Вам звісно, а тим продажним ****ям!
В чате под видео (комментарии). ******* там - писяют кипятком. Но есть, особенно последние (можно отсортироваь) и нормальные отзывы. Ну и есть из Украины..

Останнє редагування:

Одна вещь показалась странной. В этом ****е оказался Лазарев, а на сколько помню совсем недавно его фотки развешивали в *****ских туалетах, типа он не согласен с политикой ***ла

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Одна вещь показалась странной. В этом ****е оказался Лазарев, а на сколько помню совсем недавно его фотки развешивали в *****ских туалетах, типа он не согласен с политикой ***ла
да я кажись слышал, что он как бы не в восторге был от агрессии. Но это ж все мы берем из инета. А вот тебе - итог. "И, ты Брут...".

Да ну их всех ***. Для меня они все умерли. Некоторые из них- гораздо раньше. Гыдота...

Навіть москальською все ж краще писати правильно, по нашому - "из Украины".
Я сейчас испаравлю. Сам бегло обратил внимание на букву с , когда ответил, но не стал исправлять Раз ты, как филолог :кручусь: заметил., значит стоит исправить... Значит кому то и это важно.

Послухав оте "Встанем". Зрозуміло що суто пропагандистське скигління, призначене для...
Втім, я про інше.
Після фінальних кадрів кліпа уявив собі таку картину -
- ..... сутінки. Згарище. На тлі стрімко темніючого неба множинні вогняні спалахи. Ядучий дим повзе понад землею.
Повсюди вщент розйобана ****стська техніка - танки, БТРи, гармати, тощо.
Звідусіль смердить мертвими *****ами.
Але вже більше немає загрози нової хвили ****стської навали. Бо розтрощене залізяччя та повсюду розкидані понівечені трупи, це й все що лишилося від "другої армії третього світу". Її більше немає. Зовсім.
****нське військо на українській землі знищене повністю.
Але ще жива паскудна "імперія".
І, як останній резерв, серед цих жахливих декорацій розгрому та мороку наче примари постає ця група "співаків ротом". Вони намагаються хоча б співом залишити надію що "руський мір" живий і колись все одно повернеться аби помститися і знов сіяти хаос та смерть.
Виють. Виють. Виють тремтячими голосами, даремно намагаючись докричатись до своїх мерців. Все дарма.
Аж тут черговий влучний залп від ЗСУ. Аби не казати зайвого, скажу лише головне - це HIMARS.
І одразу все стихає.
Крапка.

Назад
Зверху Знизу