Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

139255784_1659234620915953_1392643484396197507_n.jpg

От создателей
58ce03620479faa12169fcf.webp

торговля на крови :незнаю:

Тобто, финты самолёта с петлёй в районе Серпухова, которые вчера мы наблюдали в прямом эфире, запилил небутерброд, сидя в кресле N13?
Браво, свинопилот, чемпион по логике!

Мне вот непонятно, почему украинцы так переживают за "крымнебутербродовича"? Он такой же ******, как и ***ло. Если он займёт место ***ла, не будет ли он ещё хуже?
Начнется передел власти, *****а начнет жутко трещать по всем швам, т.к центральная кремлевская власть вряд ли сможет контролировать элиты на местах. А на востоке еще и Китай.

Уже сложно понять, смешные новости от Панорамы или слив гебнявых планов

Лавров: Новости в западных СМИ о возвращении Навального призваны отвлечь внимание от кризисных явлений на Западе

3384222.jpg

Ранее страны ЕС и США осудили действия российских властей и призвали немедленно освободить оппозиционного политика…

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Додік заявив, що віддасть скандальну ікону Україні, якщо Київ зможе довести, що шукав її раніше
Про це повідомляє Radio Slobodna Evropa.
Додік сказав, що не отримав відповіді від України щодо того, чи шукали вони ікону, а також не було надано жодних даних, пов’язаних з нею.“Якщо Україна доведе, що просила про ікону до того дня, коли я мав зустріч з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим, я прийму це і ми передамо її їм”, – сказав Додік.

То есть, додик типа не знает, что оккупированные территории Украина не контролирует, следовательно, пока не может провести инвентаризацию всего спижженного асвабадителями, и объявить все спижженное в розыск.

Річниця страшної таємниці. Хто змусив Зеленського кинути Путіна після зустрічі в Омані | Стоп реванш

**** державного значення. Скільки торік відпочивав найдорожчий президент в історії України і чому курорт Буковель тепер називають велюрним?
Річниця страшної таємниці. Хто змусив Зеленського кинути Путіна після таємної зустрічі в Омані та як Кремль тепер веде його "на убой".

Назад
Зверху Знизу