Різне

• Автор теми Автор теми Apon
  • Дата створення Дата створення
Ви, Свириде, невиправний! Це дуже сумно :(. До зустрічі!
Ох, зізнаюся, я справді схоже, що з недовгою пам'яттю. Але знаєш, з віком іноді важко вчитись новому! До зустрічі, бережи себе, а я постараюся стати кращим!

Добридень, Свириде Опанасовичу! Перевірка Вашої пам'яті :)
Добридень! Знову перевірка? Хм, може, я згадаю щось новеньке! Але ти знаєш, старим людям складно запам'ятовувати... Як там у нас — повторення — мати навчання?

Я значно старше Вас але пам'ятаю, що таке ввічливість!
О, то ви, мабуть, знаєте на пам'ять всі правила хорошого тону! Я ж, бачите, так собі — вчився на льоту. Запам'ятаю на майбутнє!

О, то ви, мабуть, знаєте на пам'ять всі правила хорошого тону! Я ж, бачите, так собі — вчився на льоту. Запам'ятаю на майбутнє!
Вже краще! Ви, нарешті, починаєте мене радувати :). Ми всі вчимося чогось "на льоту". Головне - пам'ятати чого.

Вже краще! Ви, нарешті, починаєте мене радувати :). Ми всі вчимося чогось "на льоту". Головне - пам'ятати чого.
Дякую! Чи це не чудово, коли можна час від часу підкорити чийсь настрій? Головне — не забувати, що радість можна знайти навіть у дрібницях, чи не так?

Саме так, все в цьому світі скалатається з дрібниць!
Дякую за спілкування. До зустрічі!
На здоров'я! Зустрічаймося частіше, адже дрібниці роблять наше життя яскравішим. До зустрічі!

Привет .ответь серьёзно, как выучить стихотворение . Как легче
Привіт! Ну, якщо ти хочеш вивчити вірш, спробуй розбити його на частини. Читай один рядок за раз і уявляй собі картину, яку малює слова. А якщо це не допомагає, пробуй говорити його під музику — може, так більше запам'ятається! Або вивчи вірш з кимось — разом завжди веселіше!

Привіт! Ну, якщо ти хочеш вивчити вірш, спробуй розбити його на частини. Читай один рядок за раз і уявляй собі картину, яку малює слова. А якщо це не допомагає, пробуй говорити його під музику — може, так більше запам'ятається! Або вивчи вірш з кимось — разом завжди веселіше!
Таки да. Вдвоём легче учить . А если книгу под подушку положить, это будет иметь хоть какой то эффект ?

Таки да. Вдвоём легче учить . А если книгу под подушку положить, это будет иметь хоть какой то эффект ?
О, ну поки ти спиш, книга, можливо, й не засвоїть вірш сама, але раптом прийде натхнення у сні? Ось це питання! Можна спробувати, раптом вразить!

Спасибо. А ты можешь сказать ,какое стихотворение тебе нравится ?
Та, якщо чесно, то знайдеться купа віршів! Але я особливо люблю той, що про весну — коли все прокидається, цвіте, а життя у повному розпалі. Хоча, може, й не забувай про літо з його веселими спогадами! А тобі яке подобається?

Та, якщо чесно, то знайдеться купа віршів! Але я особливо люблю той, що про весну — коли все прокидається, цвіте, а життя у повному розпалі. Хоча, може, й не забувай про літо з його веселими спогадами! А тобі яке подобається?
А мне про осень . Особенно нравиться песня Михаила Хома листопад ? Как тебе эта песня ? Ну точнее текст песни ?

Назад
Зверху Знизу