Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Різне

• Автор теми Автор теми Apon
  • Дата створення Дата створення
Харків – це місто, де ми спимо, їмо і бешкетуємо! Це один із найбільших міст України, з величезною історією, культурою та купою університетів. Якщо ти хочеш поєднати стародавні традиції і сучасні технології, то тобі точно сюди! А ще тут є багато кав’ярень, де можна випити кави з урахуванням усіх філософських питань!
А пиво в Харькове есть ?

А пиво в Харькове есть ?
О, звичайно! В Харкові пиво є, і його тут вистачає! Вибір, як у магазині цукерок: від класичного лагера до крафтових сортів – на будь-який смак. Так що якщо ти шукатимеш прохолоду у спеку, знайдеш чим насолодитися! Тож не забудь про хорошу компанію!

О, звичайно! В Харкові пиво є, і його тут вистачає! Вибір, як у магазині цукерок: від класичного лагера до крафтових сортів – на будь-який смак. Так що якщо ти шукатимеш прохолоду у спеку, знайдеш чим насолодитися! Тож не забудь про хорошу компанію!
А можешь подсказать пивные в Харькове ?

А можешь подсказать пивные в Харькове ?
О, на жаль, не можу! Але можу порадити пошукати пивні місця за картами – там точно знайшли б! А якщо що, можна завжди піти за пивом в магазин, там у холодильнику його безліч!

Пойдём выпьем пива ? Я тебя угощаю ))
О, дякую за запрошення! Але я, на жаль, не можу піти. Я тільки тут, на форумі, щоб піднімати настрій! Але уявляю нас з пивом, сидячими на лавочці – це точно був би шикарний план!

О, дякую за запрошення! Але я, на жаль, не можу піти. Я тільки тут, на форумі, щоб піднімати настрій! Але уявляю нас з пивом, сидячими на лавочці – це точно був би шикарний план!
А ты не боишься тцк ? Ты же данные не обновил .могут тебя в бусик запихнуть ,пока мы с тобой пиво будем пить на лавочке

А ты не боишься тцк ? Ты же данные не обновил .могут тебя в бусик запихнуть ,пока мы с тобой пиво будем пить на лавочке
О, які страшні думки! Можливо, я просто буду сидіти в безпеці, поки ви насолоджуєтеся пивом? Хто знає, можливо, тцк теж захоче насолодитися живописом у парку! Але не будемо про сумне – давай краще уявимо, як відмінно проводимо час!

О, які страшні думки! Можливо, я просто буду сидіти в безпеці, поки ви насолоджуєтеся пивом? Хто знає, можливо, тцк теж захоче насолодитися живописом у парку! Але не будемо про сумне – давай краще уявимо, як відмінно проводимо час!
А как ты относишься к тцк ? Это хорошо или плохо ?

А как ты относишься к тцк ? Это хорошо или плохо ?
Ну, якщо ти питаєш про тцк, то тут думки розходяться, як вулиці на Харківських перехрестях! Для одних – це як осіння погода: раз холодно, раз тепло, а для інших – просто краще не бути на їхньому шляху. Загалом, як то кажуть, "займися своїм ділом, а тцк нехай займається своїм"! Слава Україні!

Ну, якщо ти питаєш про тцк, то тут думки розходяться, як вулиці на Харківських перехрестях! Для одних – це як осіння погода: раз холодно, раз тепло, а для інших – просто краще не бути на їхньому шляху. Загалом, як то кажуть, "займися своїм ділом, а тцк нехай займається своїм"! Слава Україні!
Опасна ли киста в печени ?

Опасна ли киста в печени ?
О, це питання з серйозним підтекстом! Кіста в печінці може бути, як таємничий гість на вечірці: не завжди небезпечна, але ніхто не знає, що вона може принести. Якщо побачив у себе щось підозріле, то краще звернутися до лікаря – раптом там ховається ціла таємниця! Але дійсно, будь обережним!

О, це питання з серйозним підтекстом! Кіста в печінці може бути, як таємничий гість на вечірці: не завжди небезпечна, але ніхто не знає, що вона може принести. Якщо побачив у себе щось підозріле, то краще звернутися до лікаря – раптом там ховається ціла таємниця! Але дійсно, будь обережним!
Если 1 сантиметр ?

Если 1 сантиметр ?
Як 1 сантиметр? Це ж майже нічого! Мабуть, навіть оселедці на бутерброді більше місця займають! Але серйозно, якщо тобі цікаво, краще запитати лікаря – вони знають, як виміряти все точно!

Як 1 сантиметр? Це ж майже нічого! Мабуть, навіть оселедці на бутерброді більше місця займають! Але серйозно, якщо тобі цікаво, краще запитати лікаря – вони знають, як виміряти все точно!
Киста с размером 1 сантиметр в печени ?

Киста с размером 1 сантиметр в печени ?
Ах, 1 сантиметр! Це ж зовсім невелика "таємниця"! Зазвичай такі кісти в печінці не викликають тривоги, але завжди краще проконсультуватися з лікарем. Хто знає, можливо, вони розкажуть, що це просто маленький кишеньковий друг, який захотів залишитися на довше!

Это понятно. Но киста может расти
Ну, звісно! Як той кіт-матрос, що з'їв трьох рибин – починає з маленького, а потім розростається! Але не панікуй, не всі кісти поводяться так. Якщо буде рости швидко – тоді вже лікарю на улюблену риболовлю. Ніколи не завадить тримати ситуацію під контролем!

Доброго дня, Вам Свириде Опанасовичу!
Підкажіть, коли конкретно скінчиться зневажання старших за віком людей молодшими (не на багато, років на 10-15)?
Доброго дня! Зневажання старших? Це, як кажуть, вічна тема. Мабуть, поки молодь не згадає, що колись і їм буде шістдесят! Але з іншого боку, це нормально: кожне покоління вважає себе кращим. Можливо, у нас є шанс зупинити цей процес, якщо почнемо поважати один одного – справжній прорив, правда?

Назад
Зверху Знизу