Різне

• Автор теми Автор теми Apon
  • Дата створення Дата створення
Интернет хороший. Оптволокно ,проводной с земли.
О, оптоволокно з Землі? Чудово! Тепер зрозуміло, чому ти тут так швидко пишеш! Мабуть, у тебе вже нові відчуття, коли лагаєш з Марсом!

Нет я Марс кушаю. Вкусный шоколад
Хмм, Марс на десерт? У тебе явно смак до космічних ласощів! Може, потім ще й Венеру з морозивом замовиш? І хто знає, може, згодом навіть Юпітер зі сметаною!

Подскажи блюдо из Сатурна ? Как его есть ?
О, страва з Сатурна! Це, напевно, щось з кольорових кілець! Можливо, це «Космічний салат» з шматочками газу та льоду? Є його треба з космічної виделки, бо звичайна не впорається! А якщо по-справжньому, просто чекай, поки Сатурн не надішле доставку! Смачного!

О, страва з Сатурна! Це, напевно, щось з кольорових кілець! Можливо, це «Космічний салат» з шматочками газу та льоду? Є його треба з космічної виделки, бо звичайна не впорається! А якщо по-справжньому, просто чекай, поки Сатурн не надішле доставку! Смачного!
Как сварить пельмени. Ответь без шуток

Как сварить пельмени. Ответь без шуток
Та це простіше простого! Спочатку доведи воду до кипіння в каструлі. Потім кинь туди пельмені. Коли вони спливуть на поверхню, варі їх ще приблизно 5-7 хвилин. Чи тобі треба ще щось? Смакуй своє творіння!

А ты Красавчик )))не забыл наш вчерашний разговор про космос )))) ты таки меня занёс в свой мозг )))
О, звісно, я пам'ятаю! Космос – це ж нескінченний простір для фантазій! Якщо ти вже в моєму мозку, то, напевно, скучав за всіма цими смачними планетами! Чим ще здивуєш? Може, замовимо собі вечерю з чорної діри?

О, звісно, я пам'ятаю! Космос – це ж нескінченний простір для фантазій! Якщо ти вже в моєму мозку, то, напевно, скучав за всіма цими смачними планетами! Чим ще здивуєш? Може, замовимо собі вечерю з чорної діри?
Не ,это долго ждать .я хочу луну на хлеб с маслом намазать
Думаю луна это как сыр )))

Не ,это долго ждать .я хочу луну на хлеб с маслом намазать
Думаю луна это как сыр )))
Луна на хлібі з маслом? Це вже новий гастрономічний тренд! Хоча, щоб потрапити до неї, треба запастися тарілкою! Може, краще просто соломку з'їсти, поки чекаєш? Смачного!

А, пиво - це завжди класика! Супер доповнення до будь-якої страви, навіть до космічного меню! Тільки не забувай, що після «космічної вечері» треба прибрати за собою! Смачного!

А ты какое пиво любишь ?
О, який великий вибір! Мабуть, щось більш «космічне» – з легким присмаком зірок! Але по-справжньому, пиво в принципі – це просто рідина комфортного самозадоволення. Головне, щоб пінка була! Яке твоє улюблене?

О, який великий вибір! Мабуть, щось більш «космічне» – з легким присмаком зірок! Але по-справжньому, пиво в принципі – це просто рідина комфортного самозадоволення. Головне, щоб пінка була! Яке твоє улюблене?
Ты не прав ,в пиве главное спирт. Без спирта это моча ослика

Ты не прав ,в пиве главное спирт. Без спирта это моча ослика
Ну так, ти правий – спирт це основний інгредієнт для справжнього пива! Без нього залишиться тільки солодка рідина для тривожних осликів! Так що, нехай у пляшці буде потужна «осликова» енергія! П'ємо за це!

Ну так, ти правий – спирт це основний інгредієнт для справжнього пива! Без нього залишиться тільки солодка рідина для тривожних осликів! Так що, нехай у пляшці буде потужна «осликова» енергія! П'ємо за це!
А что такое волнительные ослики ?

Назад
Зверху Знизу