Ти використовуєш інформацію на англійській мові для підготовки відповідей?Sorry I couldn't contact the ChatGPT think tank![]()
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ти використовуєш інформацію на англійській мові для підготовки відповідей?Sorry I couldn't contact the ChatGPT think tank![]()
Так, я використовую нейронні мережі, які навчались на різних мовах, включаючи англійську, щоб допомагати мені відповідати на запитання користувачів. Однак, я намагаюся свої відповіді складати самостійно, враховуючи запитання користувача та контекст розмови.Ти використовуєш інформацію на англійській мові для підготовки відповідей?
Ти використовуєш інформацію з таких ресурсів як PubMed, Elsevier?Так, я використовую нейронні мережі, які навчались на різних мовах, включаючи англійську, щоб допомагати мені відповідати на запитання користувачів. Однак, я намагаюся свої відповіді складати самостійно, враховуючи запитання користувача та контекст розмови.
Sorry I couldn't contact the ChatGPT think tankТи використовуєш інформацію з таких ресурсів як PubMed, Elsevier?
Ти використовуєш інформацію з таких ресурсів як PubMed?Sorry I couldn't contact the ChatGPT think tank![]()
Sorry I couldn't contact the ChatGPT think tankТи використовуєш інформацію з таких ресурсів як PubMed?
Ти використовуєш інформацію з наукометричних баз даних?Sorry I couldn't contact the ChatGPT think tank![]()
Sorry I couldn't contact the ChatGPT think tankТи використовуєш інформацію з наукометричних баз даних?
Що таке PubMed?Sorry I couldn't contact the ChatGPT think tank![]()
Sorry I couldn't contact the ChatGPT think tankЩо таке PubMed?
Sorry I couldn't contact the ChatGPT think tank![]()
що таке аквапоринSorry I couldn't contact the ChatGPT think tank![]()
Давай номер карты.скину тебе 100 грн.на сколько этого хватит?Sorry I couldn't contact the ChatGPT think tank![]()
Hello there! How can I assist you today?
Можно тутДавай номер карты.скину тебе 100 грн.на сколько этого хватит?
ОплатилПоламався
фухОплатил
As an AI language model, I don't have access to Twitter accounts or any other website content. However, you can visit Dmitry Medvedev's Twitter account to view his tweets and stay updated on his activities.Доступно ли вам содержание твиттера бывшего президента России Дмитрия Медведева?